Igazi divat univerzummá változtak az évek során
Film

Igazi divat univerzummá változtak az évek során a Carrie Bradshaw karakter által viselt jelmezek

Igazi divat univerzummá változtak az évek során a Carrie Bradshaw karakter által viselt jelmezek

Igazi divat univerzummá változtak az évek során a Carrie Bradshaw karakter által viselt jelmezek – Elkezdődött az HBO And Just Like That… második évad forgatása! Carrie történetének következő állomásai egyelőre, még titkosak, azonban az Instagramon október 10-én megjelent egy kép, amelyen a főszereplőt alakító Sarah Jessica Parker látható.

 

A képen Sarah Jessica Parker tetőtől talpig egy fuchsia színű ruhát visel. Az öltözet rendkívül kifinomult és csiszolt. Úgy tűnik Bradshaw megőrzi elegáns és időtlen megjelenését. A felirat szerint ez a ruha egy mérföldkő, hiszen most első alkalommal történik meg az, hogy Carrie Bradshow egy színben összeállított ruhát visel.

 

Igen nagy fordulat ez, hiszen a karakter arról híres, hogy különböző és látszólag eltérő darabokból állítja össze az outfit-et. Azonban sehol sincsen kőbe vésve az, hogy az emberek nem változhatnak. A tetőtől talpig rózsaszínben történő megjelenés manapság nagy divattrend.
Pierpaolo Piccioli elragadó Valentino kollekciójának köszönhetjük, hogy nagyon sokan teljes rózsaszín ruhába öltözködnek. A hírességek között szerepel Zendaya, Lizzo, Florence Pugh, Sebastian Stan és még nagyon sokan mások, akik ezt a színt választották.

 

Az And Just Like That jelmeztervezői Molly Rogers és Danny Santiago. Ők azt állítják, hogy ez a jelmez Carrie első betörése a monokromatikus minimalizmus felé. A jelmeztervezők Sarah Jessica Parkerrel együtt enciklopédikus ismeretekkel rendelkeznek Bradshaw jelmezekkel kapcsolatban.

 

Az évek során ez egy kiterjedt és hatalmas archívum lett. A karakterből adódóan egyáltalán nem meglepő, hogy az And Just Like That Costumes saját Instagram profillal rendelkezik.

 

 

Igazi divat univerzummá változtak az évek során a Carrie Bradshaw karakter által viselt jelmezek

 

 

https://www.pinterest.com/pin/122723158585156684/

https://www.pinterest.com/pin/1048353619484866612/Nagyszerű dolog blogot írni.