Divat

Íme a következő körömtrend (rendkívül népszerű)

Megváltozott a divat trend a körmök tekintetében is. Az elmúlt időszakban a semleges színű és természetes hatású körmök lettek nagyon népszerűek. Még soha nem volt olyan felkapott a manikűrözés, mint most. A körömdíszítések terén pedig a pasztell árnyalatú színek vannak jelen a trendek között.

A körömdíszítések egyre nagyobb változatban, sokféle stílusban készíthetők el. A szakértők pedig úgy gondolják, hogy van egy olyan új körömtrend, ami az egész világon hódítani fog az elkövetkező időszakban. A tejút elnevezésű manikürtrend (angolul Milky Way) egyre inkább hódít. Olyan hatást kelt, mintha egy pohár tejet öntöttek volna a körömre.

Sokáig egy kis csoki jutott eszünkbe a Milky Way kifejezés hallattán, azonban az elkövetkező időszakban ez a hölgyek által viselt népszerű körömdíszítés elnevezése is divatos lesz. Ez a körömtrend nagyon egyszerű. Nincs szükség másra, mint egy fehér körömlakkra. Az átlátszóbb hatás elérése érdekében pedig a feladat csak annyi, hogy rétegben kell felkenni. Egy átlátszó fedőlakkal felhígítva javítható az átlátszó hatás.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fanni.nails

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iga Bednarek (@iga_klys_lovelynails) 

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára.

 

Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

 

 

 

divat trend

trendi divat

férfi parfüm

vodka koktél

Mokány Csaba

Nagyszerű dolog blogot írni.