Ismered a Poncho történetét?
Divat

Ismered a Poncho történetét?
A Poncho egy külső ruhadarab, amelynek hosszú története van. Ma már tipikus amerikai ruhának számít. A történelme Mexikó, Ecuador, Kolumbia, Chile, Bolívia, Peru és Argentína területére nyúlik vissza.

 

Számos dél- és közép-amerikai kultúra tipikus ruhadarabjának számított a Poncho. Az Egyesült Államok nyugati síkságain első alkalommal az 1850-es években használták rendszeresen. Ma már tipikusan amerikai ruhaként tekintünk rá.

 

Általában olyan ruhadarabról van szó, amelynek a fejen szerepel egy lyuk és a karok kilógnak. Ennek a ruhadarabnak rendkívül nehéz a formázása, hiszen nem tartják jól a formájukat.
Viseld miniruhaként

A poncho viselhető úgy, mint egy miniruha. Ha olyan hosszúságú, hogy legalább a térdig leér, olyan hosszúságú, mint egy miniruha, akkor ezt a megjelenést nagyszerűen létrehozhatjuk.

Ha elég meleg van, akkor még harisnyát sem szükséges viselni, igazán extravagáns hatást érhetünk el, ha hosszú szárú csizmával viseljük.
Viseld réteges öltözködés részeként

Egy midi ruha vagy szoknya fölött viselve igazán jól feldobhatjuk a megjelenésünket. Ami igazán fontos ebben az összeállításban, hogy meggyőződjünk arról, hogy színben és mintában a ruha és a poncho ne ütközzön egymással.
Sportos ruha fölött viselve

Nagyszerű lehet, hogy ha egy farmer és egy póló felett viseljük. Egyéni stílusunknak megfelelő színeket lehet választani. Egy fekete nadrág fölött például stílusos lehet egy lila vagy gesztenyebarna színű poncho.
Ismered a Poncho történetét? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.