Kate Hudson egy áttetsző ruhában
Divat

Kate Hudson egy áttetsző ruhában

Kate Hudson a Y2K divattrend szerint öltözködött

A 2000-es évek színkombinációját idézi meg Kate Hudson egy áttetsző ruhában. A BFI Londoni Filmfesztiválon vett részt Kate Hudson és a Y2K divat szerint öltözködött. Hudson egy kéttónusú Saint Laurent ruhában jelent meg, csokoládébarna és arany színkombinációban.

 

Kate Hudson egy enyhén áttetsző ruhában lépett a vörös szőnyegre. A ruha mély kivágással rendelkezett, amelynek derekán két aranycsík látható. A ruhát egy barna bundával párosította. Arany karikafülbevalókat és ahhoz illő gyűrűket viselt.

 
Egymásra helyezett karperecek és egy mahagónivörös magassarkú cipő volt még rajta. Az elmúlt években a Y2K divat erőteljes visszatérését figyelhettük meg, azonban Kate Hudson legújabb vörös szőnyeges megjelenése arra ad tanúbizonyságot, hogy még mindig találhatunk a Y2K esztétikában olyan trendeket, amelyek újraéleszthetőek.

 

Az elmúlt évek során Kate Hudson több alkalommal okozott meglepetéseket stílusával, azonban nem ő az egyetlen a családban, aki lenyűgöző öltözködési érzékkel rendelkezik. Kate Hudson anyja, Goldie Hawn október 2-án a legjobb Hamupipőkének öltözött fel.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)
Nagyszerű dolog blogot írni.