Képzeld el és érd el a célodat
cimlap,  Életmód

Képzeld el és érd el a célodat

Képzeld el és érd el a célodat

 

Képzeld el és érd el a célodat – Az önbizalom növelésének egy igen jó módja, hogy minden nap használjuk a képzelet erejét. Minden nap szánj időt arra, hogy elképzeld a célodat. Első hallásra talán furcsának hangzik. Olyan, mintha álmodozásról beszélnénk. Igazából, ha elképzeljük magunkat egy olyan élethelyzetben, amelyben szívesen élnénk, annak komoly pszichológiai hatása van.

 

Egy kutatás eredménye szerint, ha a súlyemelők elképzelik magukat több száz kiló emelése közben, az elméjük úgy reagál, mintha tényleg felemelték volna.

Képzeld el és érd el a célodat

A kreatív vizualizáció során arra összpontosítunk, ami a leginkább fontos számunkra. Amire a figyelmünket irányítjuk és amely cél felé tudatos lépéseket teszünk, az nagyobb valószínűséggel lesz a valóság része. A vizualizáció abban segít, hogy motivált legyél arra gondolni, amit a jövőben szeretnél és arra, hogy dolgozz meg érte nap mint nap.

 

Ez a módszer remekül használható az önbizalom növelése érdekében. Fontos, hogy a képzeletünkben mind az öt érzékszervünk részt vegyen. Így motiválóbb lesz számunkra a kívánt cél. Képzeljük el az érzelmeinket is, amelyek az adott eredményhez kapcsolódnak. Minden nap tegyünk lépéseket annak érdekében, hogy a kívánt cél megvalósuljon.

Ez a technika úgy működik, hogy segít abban, hogy felkészüljön az elméd és a tested arra a történésre, amit meg akarsz élni. Minél többet gyakorlod, annál eredményesebb leszel. Minden nap szánjunk megfelelő időt arra, hogy elképzeljük sikerült elérni a célunkat.

Képzeld el és érd el a célodat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.