Divat

Kezdődnek a divathetek (Itt találod az időpontokat)

A New York-i divathét szeptember 9-én kezdődik. A 2023-as tavaszi szezon hivatalosan is kezdetét veszi. Olyan márkák, mint a Botega Veneta, az Opening Ceremony vagy Susan Alexandra is azok között lesz, amely márkák jelen lesznek az exkluzív ünnepségen a New York Fashion Week előestéjén.

1943-ban eredetileg sajtóhétnek nevezték a Fashion Week-et. A Fashion Week egy olyan iparági esemény, amely bemutatja a divattervezők és a divatházak leújabb kínálatait. A divatbemutatók népszerű hírességekkel és sztárokkal teli tömeget vonzanak.

New York, London, Milánó és Párizs a globális divathetek központjai. Azonban Koppenhága, Johannesburg, Szöul és Sahnghaj és még sok más város is rendez divatheteket.

Egyes tervezők nem tartják a hagyományos naptári dátumokat. A divathetek során a tavaszi trendekre ősszel, az őszi trendekre tavasszal figyelünk. Tehát a most kezdődő divathét során a 2023-as tavaszi trendeket láthatjuk.
A hagyomány szerint a divat négy fővárosán egymást követően rendezik meg a divatheteket. New Yorkban kezdődik, 2022-ben szeptember 9-én. New Yorkot követi London, majd Milánó és végül Párizs, ahol október 4-én érnek véget az események.

 

Szeptember 9-14 New York
Szeptember 16-20 London
Szeptember 20-26 Milánó
Szeptember 26 – október 4 Párizs

 

Az olyan nagy divatházak, mint a Saint Laurent, Gucci, Dior rendszeresen részt vesznek a divatheteken. Szeptember 9-én New Yorkban kezdődik a divathét. Számtalan divatbemutatót, számtalan hírességet láthatunk a nézők között és számtalan street-style pillanatokat figyelhetünk meg arról, amit a divatról tudni kell mindenhol a világban.Nagyszerű dolog blogot írni.