Divat,  Életmód,  Szépség

Kifakult és tönkrement nyáron a hajad? (mutatjuk, hogy hogyan lesz ismét ragyogó frizurád!)

A nyár végére elképzelhető, hogy kifakult, fakó és fénytelen lett a hajad. Emiatt ne aggódj. Az UV-sugárzás a klóros víz a strandon vagy a sós tengervíz károsítja a hajszálakat. Azonban ebben a cikkben bemutatjuk hogyan hozhatjuk helyre a nyár során tönkrement hajunkat.

Ahhoz, hogy újra ragyogó és egészséges legyen a hajunk felhasználhatjuk ezeket az eszközöket.Hidratálás

A hidratálás nagyon fontos egész évben. A nyári hónapok végén azonban különösen fontos. Annak érdekében, hogy ha szeretnénk, hogy hajunk visszanyerje rugalmasságát és ragyogását használjunk olyan sampont és balzsamot, amely tartalmaz hidratáló formulát.
Kondicionáló pakolás

Használhatunk mélykondicionáló hajpakolást, annak érdekében, hogy a hajunk új életre keltjen. Számtalan termék közül válogathatunk, de nem szükséges a boltba szaladnunk. Otthonunkban is megtalálhatóak azok a természetes alapanyagok, amelyekből igazán jó házi hajpakolást.Hajfestés

Igazán izgalmas dolog játszani a különböző hajszínekkel. A nyár végén és az ősz elején azonban ne siessük el az új frizura létrehozását. Hagyjunk időt a hajszálainknak regenerálódni a nyári hónapok után. Ha mindenképpen ragaszkodunk a festéshez, akkor válasszunk sötét színt. A legjobb azonban, hogy ha a nyári igénybevétel után engedjük lenőni a hajunkat és nem roncsoljuk festéssel.

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Kifakult és tönkrement nyáron a hajad? (mutatjuk, hogy hogyan lesz ismét ragyogó frizurád!) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.