Hírességek

Kim Kardashian volt a legjobb a 2022-es Met Gálán!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 2022-es Met Gála vörös szőnyegén a legnagyobb meglepetést Kim Kardashian hozta. Ő egy múzeumben féltve őrzött ruhadarabot viselt a vörös szőnyegen. A ruha a legdárgább, amit valaha aukción értékesítettek. A divat klasszikus ikonja. Az amerikai történelem része, Marilyn Monroe ebben énekelte JFK-nek a Boldog Születésnapot Elnök úr című dalt.

 

1962-ben az Amerikai Egyesült Államok elnökének születésnapján felkonferáltak egy gyönyörű hölgyet, aki nem érkezett meg a színpadra, másodperceket kellett várni, mire ikonikus tipegő léptékkel felszaladt Marilyn Monroe a színpadra, majd elénekelte a Boldog Születésnapot az Egyesült Államok elnökének. Mára ikonikussá vált minden másodperc. A ruha, amit akkor viselt vagyonokat ér.

 

Kim Kardashian a 2022-es Met Gálán felfedte az ikonikus tipegő lépések titkát.

 

Pete Davidsonon kívül talán nincs is férfi aki a 2022-es Met Gálán nagyobb büszkeséggel rendelkezett volna a vörös szőnyegen. Marilyn Monroe az ’50 es évek, a XX. század, egész Hollywood és Amerika egyik legikonikusabb jelképévé vált az egész világon. Amikor az ember barátnője átalakul és Marilyn Monroe ruhájában jelenik meg nyilvánvalóan különleges büszkeséget érez.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRIDES (@brides)

Kim Kardashian volt a legjobb a 2022-es Met Gálán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.