Luxus

Luxus hotel Párizsban

Luxus hotel Párizsban – Fauchon Hôtel Paris

 

Luxus hotel Párizsban – A Fauchon L’Hotel Paris-t eklektikus stílussal és elbűvölő nézőponttal tervezték. A világ polgárai a tökéletes örömök epicentrumában találkozhatnak. A testreszabott párizsi élmények és ínyenc pillanatok várják az utazókat.

1886-tól kezdődően a Place de Madeleine-en található Párizs előkelő, nyolcadik kerületében. A kerület a gazdagság, a kereskedelem, a kifinomultság, a kultúra, a gasztronómia és az építészet központja.

A butikhotel 54 szobával és 11 lakosztállyal a Hausmann építészet ikonikus példája. Az épületet Richard Marinez építész tervezte az Atelier Paluel Mamonttal együttműködve.

A hotel a luxusra, a modernitásra és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. Egy kívételes és csodálatos panorámával az Eiffel-toronyra, a Madeleinre-re vagy éppen az Operaházra.

 

 

trendi divat

 

 

 

Trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Nagyszerű dolog blogot írni.