Divat cikkek,  Luxus

Luxus vásárlás párizsban

Luxus vásárlás párizsban

Luxus vásárlás párizsban

Luxus vásárlás párizsban – Párizs nagyon ismert város luxus bevásárló negyedeiről. Amennyiben azt tervezzük, hogy Párizsba megyünk egy luxus bevsárálói körútra, akkor jól gondolkodunk. Párizs otthona a luxusnak. A vásárlási élmény csúcskategóriája sok ember számára Párizs. Ez a város az otthona a világ legrangosabb divatházainak. Számos luxus áruház és butik található ott.

A luxus bevásárlásnak ára van. Az árak itt jelentősen magasabbak mint máshol. Mielőtt elindulnánk fontos, hogy a megfelelő keretet határozzuk meg, amelyet erre a célra fordítunk. Mielőtt elindulnánk, fontos, hogy a megfelelő tervhez a megfelelő kutatást készítsük el.

Így amikor megérkezünk ebbe a gyönyörű városba, pontos tervvel rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy melyik áruházat fogjuk felkeresni. A kiszolgálás kiemelkedő. A személyzet nagyon hozzáértő és segítőkész. Ha segítségre van szükségünk nyugodtan forduljunk a személyzethez.

Rue du Faubourg Saint-Honoré

A Rue du Faubourg Saint-Honoré egy utca, amelyik Párizs 8. kerületében található meg. Leírhatatlan élmény. Viszonylag szűk utca. Ez a világ legfényűzőbb és legdivatosabb utcája. Itt található az Egyesült Államok Nagykövetsége, Kanadai Nagykövetség, az Egyesült Királyság Nagykövetsége. Ezen kívül ebben az utcában számos művészeti galériát fedezhetünk fel.

Itt megtalálható minden nagy globális divatház és az Élysée-palota, a Francia Elnök hivatalos rezidenciája.

A 18. századig néhány kúriával volt körülvéve ezen a területen több falu szóródott szét. A 12. században korszerűsítették, hogy a növekvő Párizsi forgalom befogadására képes legyen. Az út Párizs széléig, kapujáig terjedt. Majd hivatalos külváros lett. 1860-ban került be hivatalosan Párizs városához.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelsey Merritt (@kelseymerritt)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Jgennti-Keburia (@katiejgennti)

Le Bon Marché

A Le Bon Marché egy áruház Párizsban. 1836-ban alapították. Ez volt az egyik első modern árhuház. Most az LVMH tulajdonában áll. Csúcsminőségű árukat értékesítenek. Az ez épület inspirálta a Sydney-i Bon Marche üzlet tervezését. Továbbá a Buenos Aires-i Galerias Pacifico bevásárlóközpontot is. Zola A hölgyek paradicsoma című regényét ihlette.

A Rue de Sévres 24. szám alatt található. Ez Párizs legikonikusabb luxus áruháza.

Nagyszerű dolog blogot írni.