Film

Mindannyiunk kedvenc színésznője, rendkívül stílusosan öltözködik

Mindannyiunk kedvenc színésznője, rendkívül stílusosan öltözködik

Sigourney Weaver a mozirajongók kedvence, már több alkalommal okozott nagyon emlékezetes pillanatokat. Az elmúlt évben sem lassított a tempón, sok filmben, sorozatban vállalt szerepet.

Az Avatar 2.részében is fel fog tűnni. A híres színésznő azonban nem csak a filmeken mutatja meg sokoldalúságát, de a divat területén is gyakran megcsillogtatja játékos énjét.Sigorney Weaver karrierje a hetvenes években indult. Előbb egy sorozatban, majd az Annie Hallban kapott epizódszerepet. A nyolcadik utas: a Halál című filmben mutatkozott be a mozi közönségének. Ez a film meghozta számára a sikert és az elkövetkező években számtalan filmben mutathatta meg tehetségét.
A színésznő öltözködése nagyon sikeres, kedveli az egyszerűbb ruhákat, amelyeket valamilyen váratlan módon tesz elképesztően egyedivé. Lezser, nőies eleganciát sugall megjelenése. Mindig képes arra, hogy valamilyen klasszikus izgalmat csempésszen bele a megjelenésébe.A színésznő azok közé az ötven év feletti hírességek közé tartozik, akik nemet mondanak a plasztikára, akik számára a valódi szépség a fontos. Nem vállalja a szépészeti beavatkozásokat, de büszkén vállalja természetes vonásait.

 

 

Mindannyiunk kedvenc színésznője, rendkívül stílusosan öltözködik

 

 
 

 
 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

 
 

Borítókép: Készítette: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America – Sigourney Weaver, CC BY-SA 2.0, 
divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

 
 

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Mindannyiunk kedvenc színésznője, rendkívül stílusosan öltözködik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.