Mindig folytasd a tanulást
Karrier

Mindig folytasd a tanulást

Mindig folytasd a tanulást

 

Mindig folytasd a tanulást – A tanulás javítja a gondolkodásmódot és növeli az ismereteinket a tudásunkat. Az online tér folyamatos növekedése azt eredményezi, hogy számos oktatási intézmény létrehozta online kurzusát. Az egyik legfontosabb dolog, amit a karriered növekedéséért tehetsz az, hogy ha folyamatosan képzed magad.

 

Az ismeretek online megszerzése nagymértékben megkönnyíti a feladataidat, de ne felejtsd el, hogy a tanulásra így is rengeteg időt és energiát kell átcsoportosítanod ahhoz, hogy sikeres legyél. Legyen szó, akár egy új szakma megtanulásáról, vagy ismereteid bővítéséről. Akár formális képzésről beszéljünk, akár autodidakta tanulásról, mindig hozzásegít a karriered növekedéséhez.

 

Ha a karriered fejlesztése érdekében prioritásként kezeled a folyamatos tanulást, akkor nem csak a látásmódod fog folyamatosan fejlődni, de mindíg új szakmai ismeretekre teszel szert. Ha az ismereteid folyamatosan bővülnek, akkor a lehetőségeid is bővülni fognak. Napjainkban nem feltétlenül szükséges fizikai értelemben beiratkozni egy képzésre. Elegendő, hogy ha az online lehetőségek közül választunk egy számunkra értékes képzést.

 

Az online tanulási platformok olyan információs rendszerek, amelyeken keresztül online kurzusokat vehetünk igénybe.  Ismerjük meg a különböző platformokat. Használatukkal már csak az időbeosztásunk és az időkezelésünk határozza meg, hogy mikor milyen képzéseket végzünk el.

 

Mindig folytasd a tanulást, tanulási platformok

 

Udemy

 

Az egyik legnépszerűbb online tanfolyami piactér. Több mint 40 millió tanulóval és 50 ezer oktatóval rendelkezik. Mindenki számára lehetővé teszi kurzus létrehozását így számos online tanagyagot megtalálhatunk a felületen.

 

LinkedIn Learning

 

Korábban Lynda.com néven volt megtalálható. egy olyan oktatási platform, amely az üzleti, technológiai és kreatív területeken kínál professzionális kurzusokat.

 

Coursera

 

23 millió felhasználóval rendelkező online oktatási platform. Elkötelezett, hogy világszerte kiváló minőségű tanfolyamokat kínáljon. Lehetővé teszi a hallgatóknak, hogy a fizetett kurzusokhoz történő csatlakozáskor neves intézményektől szerezzenek tanúsítványokat.

 

Skillshare

 

Előfizetéses online tanulási platform, ahol közel hetven különböző kreatív téma közül választhatunk, mint például kreatív írás vagy grafikai tervezés, illetve fényképezés.

 

MasterClass

 

A MasterClass a hírességek szakértelmét és tapasztalatait felhasználva mélyreható kurzusokat készítenek a legkülönbözőbb témákban.

Mindig folytasd a tanulást bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.