Életmód

Mit keresnek a nők a férfiakban?

Amikor ezt a cikket írtam, kisebb problémát okozott megérteni, hogy mit jelent igazából ez az „érzelmileg elérhető” kifejezés. Szerencsémre, amikor elmentem kávét inni, a kávézóban sokan voltak és két hölgy megkérdezte, hogy leülhetnek-e az asztalomhoz.

Nem sokat vártam. Elmondtam, hogy blogot írok és találkoztam ezzel a kifejezéssel, szeretném megkérdezni őket, számukra mit jelent. A hölgy válaszolt, hogy szerinte mit. Elmondta, hogy ő 50 év feletti és a lányával van itt, aki 27 éves és valószínűleg két különböző választ fogok kapni.

Szerinte leegyszerűsítve és végső soron azt jelenti, hogy egy férfi érzelmileg elérhető, hogy ne csak egyszer meg akarja k*f*lni. A fiatalabb lány még hozzátette, hogy szerinte nem jók a társadalmi elvárások a férfiakkal szemben.

A 27 éves lány szerint is a végső és igazi válasz ez, amit az anyukája mondott. Azonban szerinte fontos, hogy egy férfi merje kimutatni az érzelmeit. Hogy ha valami probléma van, akkor sírjon nyugodtan. Szerinte egyáltalán nem probléma az, hogy ha egy férfi sír.

Azt is elmondta, hogy természetesen mind a nők és mind a férfiak találkoznak olyan problémákkal, amelyeket nem tudnak megoldani. Szerinte egyáltalán nem baj, hogy ha egy férfi ezt felvállalja. Nem szükséges az, hogy mindig erős, és mindenben határozott legyen egy férfi.Hozzátette, hogy természetesen nem arról van szó, hogy legyen alkalmatlan. Ami mindkét nemre vonatkozik, de nem szükséges, hogy mindig, mindenben tökéletes legyen. Az anya hozzátette, hogy ez 20 évvel ezelőtt teljesen lehetetlen elgondolás volt.

Akkor egy férfitől elvárás volt, hogy a katonaság szerinti keménységgel rendelkezzen. Reméli, hogy jó dolog, hogy felmerülhetnek ezek a gondolatok. Úgy gondolja, hogy a családban a neveléskor dől el az, hogy egy férfi fel tudja-e vállalni az érzelmeit.
Greg Matos publikált egy cikket a Psychology Today című szaklapban, amelyben arról ír, hogy a fiatal és a középkorú férfiak ma sokkal magányosabbak, mint bármikor máskor.
A cikkben arról, ír, hogy „Visszatérő randi témákat hallok a 25 és 45 év közötti nőktől, és ez alapján az érzelmileg elérhető, jól kommunikáló és ehhez hasonló értékrendű férfiakat részesítik előnyben.”

A társkereső alkalmazások és a drasztikusan változó kapcsolati környezetben a heteroszexuális férfiak lehetőségei egyre csökkennek. A férfiaknak foglalkozniuk kell bizonyos készségek hiányával, annak érdekében, hogy egészségesebb kapcsolati elvárásoknak megfeleljenek.

Jelenleg a fiatal és középkorú férfiak a legmagányosabbak. Az elmúlt évtizedekben a tartósan egyedülállók egyre növekvő csoportjába kerültek. Igaz, hogy nem kell kapcsolatban élni, ahhoz, hogy az ember boldog legyen, de a statisztikák szerint a párkapcsolatban élő férfiak általában boldogabbak és egészségesebbek.A pszichológus úgy véli, hogy ezek pont azok az értékek, amelyek a mai fiatal férfiakból hiányoznak, amelynek az oka az, hogy otthon nem tanulják meg ezeket a készségeket.

Dr. Matos úgy véli, hogy a férfiaknak is jót tenne, ha terápiára járnának, amely során lehetőség lenne arra, hogy megértsék saját belső világukat és elképzeléseiket. Lehetőség lenne a generációs traumák meggyógyítására és arra, hogy kialakítsanak egy romantikus és érdeklődő viselkedést.

Fontos, hogy a férfiak értékeljék saját belső világukat. Tiszteljék az elképzeléseiket annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikálják azokat.

Az intimitás és a romantika és az érzelmi kapcsolat érdemessé kell váljon arra, hogy a megfelelő időt és erőfeszítést megtegyük érte.

 

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Mit keresnek a nők a férfiakban? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.