New York-i divathét nagy pillanatai Christian Siriano bemutatója Elizabeth Taylor egykori rezidenciáján
Divat,  divat show,  divatbemutató,  Hírességek

New York-i divathét nagy pillanatai Christian Siriano bemutatója Elizabeth Taylor egykori rezidenciáján

New York-i divathét nagy pillanatai  – A 2022-es New York-i divathét egy nagyszabású eseménynek ígérkezik. Több mint 100 tervező mutatkozik be. A divathéten a 2023-as tavaszi kollekciók bemutatóit láthatja a közönség. Manhattan divatközönsége a legújabb kollekciókat láthatja a városban.

Az első sorokban a VIP vendégek, a sztárok foglalnak helyet. Azok a hírességek, akik ezekért a székekért versenyeznek, sokszor ugyanolyan divatosan jelennek meg, mint amiket a kifutókon láthatunk. Természetesen, hiszen a róluk készült fotók bejárhatják akár az egész világot is.

Janet Jackson egy fekete áttetsző ruhában jelent meg Elizabeth Taylor egykori házában, ahol Christian Siriano bemutatta legújabb kollekcióját.

Elizabeth Taylor impozáns korábbi rezidenciája egy igazán különleges helyszín volt a divatbemutató számára. A történelmi, századfordulós kastély kanyargós márványlépcsőivel a régi világ eleganciáját biztosította a bemutató számára.
Siriano tudta, hogy ez az a helyszín, amelyre szüksége van, ebben a meghitt környezetben szeretné bemutatni elegáns ruháit.

„Amikor megkérdeztem, azt mondta, ott leszek” – nyilatkozta Siriano, amikor azt kérdezték tőle, hogy a vendégek között olyan nagy név is megjelent, mint Janet Jackson, akit a tervező korábban jó néhány alkalommal öltöztetett.

„Remélem, tetszik neki!” – tette hozzá félénken a divattervező.

 

New York-i divathét nagy pillanatai
 

Nagyszerű dolog blogot írni.