cimlap,  Divat

Quannah kecsesen emlékezteti a világot az őslakos amerikaiak erejére, szépségére és tehetségére.

Quannah Chasinghorse amerikai modell, aki szerepelt a 2020-as Teen Vogue listáján, a TOP 21-ben. Lelkes természetvédőként lobbizott az olajlízing ellen, támogatott természetvédelemmel kapcsolatos törvényjavaslatot és klímatüntetéseken vett részt. Számos rendezvényen beszélt az éghajlatváltozás elleni teendőkről és az őslakosok jogairól.

Fiatal korában érdeklődést mutatott a divat iránt. 2020-ban az IMG Modell szerződtette, fellépett a Vogue címlapjain Mexikóban és Japánban is és a V Magazine címlapján. Az őslakos divat és a fenntartható őslakos márkák támogatására törekszik. 2021-ben debütált a New York-i Fashion Weeken.

A 2022-es Met Gálán történő megjelenése a bennszülött közösség örömünnepe volt. „A nyakláncon minden egyes gyöngyszem a közösségének szeretetét és támogatását képviseli. Inspiráljon sokakat és törje át a további határokat a divatvilágban”. Mondta Lenise Omeassoo gyöngyművész, aki nyakláncát tervezte, amelyet a divat legnagyobb éjszakáján viselt, a Met Gálán a vörös szőnyegen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quannah Chasinghorse (@quannah.rose)

A csillogó eseményre Chasinghorse a közösségi médián keresztül kért segítséget és sastollakat. A sastollak az őslakos közösségekben az orvostudomány és az erő formájaként szolgálnak. Úgy tartják, hogy ez olyan dolog, amit, ha magaddal viszel, akkor egyensúlyba hozod az elmédet, a testedet és a szellemedet. Nagy megtiszteltetés, amikor valaki ajándékba kapja.

Két őslakos férfi Shane Weeks és Wayne Duncan a közösségi médiában olvasható felhívás után, sastollat szerzett és New Yorkba szállítani. A másik sastoll Hunter Meachumtól származik. Chasinghorse elérte, hogy egy tervező által viselt ruhát olyan hagyományos kiegészítőkkel kísért, amelyek jelképezték egy nagyobb közösség szeretetét.

Quannah kecsesen emlékezteti a világot az őslakos amerikaiak erejére, szépségére és tehetségére.

Quannah kecsesen emlékezteti a világot az őslakos amerikaiak erejére, szépségére és tehetségére. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.