Film

Rekordot döntött a tűzijáték (itt visszanézheti a tűzijátékot)

Rekordot döntött az tűzijáték (itt visszanézheti a tűzijátékot)

 

Rekordot döntött az tűzijáték (itt visszanézheti a tűzijátékot) – Tűz és fény játéka címmel rendezték meg idén az augusztus 20-i tűzijátékot. Az eredmények alapján az eddigi év legnézettebb eseménye volt a közvetítés.

AZ államalapítás ünnepe alkalmából rendezett tűzijátékra nagyon sokan voltak kíváncsiak. Voltak, akik felutaztak Budapestre, hogy személyesen legyenek jelen. Voltak, akik a televíziós közvetítésen keresztül tekintették meg az eseményt.

 

A Tűz és fény játéka élő közvetítés 1 millió 357 ezer nézőt vonzott a televízió képernyője elé. Ők legalább egy percig nézték a műsort. A legnézettebb perc 21 óra 25 perckor következett be. Ebben a minutumban 1,1 millióan nézték egyszerre a tűzijátékot a tv-n keresztül.

 

 
 

 

A közmédia által vezetett online felületeken is sokan voltak kíváncsiak, a felhasználók 45 000 videóindítást kezdeményeztek online felületen. Ők élőben tekintették meg a tűzijátékot az internetes közvetítés segítségével, tehát az esőnapon augusztus 27-én 21:00 órakor. Az azóta eltelt időben közel 24 ezren nézték meg újra a tűzijátékot.

 

A Tűz és fény játéka című műsor a Médiaklikken még 60 napig visszanézhető, de az alábbi YouTube videókon keresztül is megtekinthető a 2022-es tűzijáték.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyszerű dolog blogot írni.