Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát
Divat cikkek

Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát

Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát

Az 1990-ben született brit énekes 2012-ben lett ismert, amikor How Right Now című kislemeze az Egyesült Királyságban az első helyet érte el. Az énekesnő, Rita Ora Pristinában, a mai Koszovóban született.

2015-ben Koszovó tiszteletbeli nagykövetévé nevezték ki. A második Stúdióalbuma a Phoenix 2018-ban jelent meg. Ora lett az első brit női előadó, akinek tizenhárom dala bekerült a legjobb tíz közé.

Az énekesnő híres a jószolgálati tevékenységéről is. 2013-ban a Princess Grace Alapítvány támogatásában lépett fel Monte Carlo-ban. Fellépett a Chime for Change jótékonysági koncerten, amely a lányokkal és nőkkel kapcsolatos problémákra hívta fel a figyelmet világszerte.

A Band Aid 30 jótékonysági csoporthoz csatlakozott, hogy pénzt gyűjtsenek a nyugat-afrikai ebola-válságra. Beszédet mondott a menekültválságról Londonban. 2019-ben az UNICEF Egyesült Királyság nagykövete lett. Énekes karrierje mellett a színészet területén is dolgozott és tervezőként is számos alkalommal kipróbálta magát. 

 

 

Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát

Az Adidas és Rita Ora 2014 januárjában jelentette be, hogy több éves együttműködés keretén belül együtt dolgoznak. Saját ruhakollekciót tervezett a márkának.

Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát: Rita Ora For Adidas
2016-ban a Tezenis olasz divatmárkával közösen készített egy fehérnemű kollekciót.
2018-ban a Guseppe Zanotti márkával közösen egy cipőkollekciót.
Rita Ora megjelent az Escada arcaként.

 

 

Divattrend

Trendi divat

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban.

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok.

Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzelés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Nagyszerű dolog blogot írni.