Sandra Bullock új filmje Az elveszett város
Film

Sandra Bullock új filmje Az elveszett város

Sandra Bullock új filmje Az elveszett város

Sandra Bullock új filmje Az elveszett város – Az elveszett város című film az HBO Maxon látható Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Redcliffe főszereplésével és Brad Pitt cameó szereplésével. A cameó szerep egy kisebb karakterszerep egy színdarabban vagy filmben, amelyet egy kiváló színész vagy egy híresség játszik.

 

Sandra Bullock már régóta gondolkodik azon, hogy készítsen egy vígjátékkal megspékelt akció-kalandfilmet. A sok gondolkodás után végül létrehozott egy produkciós céget és elkészítette a filmet.

 

Sandra Bullock nemrég egy villanás erejéig beugrott Brad Pitt A gyilkos járat című filmjében és Brad Pitt nagyon szívesen viszonozta ezt a szívességet. Amikor Sandra a szerepre színészt keresett a fodrászához fordult segítségért. Ő ajánloatt egy másik ügyfelét, Brad Pitt-et.

 

Sandra Bullock elmondta, hogy általában imádja az egybecuccokat, így a kezeslábast is. A flitteres kezeslábasról azt gondolta, hogy vicces lesz majd a filmben.

 

A film egy kitalált szigeten játszódik, az egzotikus részletek kidolgozására egy antropológust kértek fel Dr. Seth Mallions antropológus professzor az ősi bennszülött kultúrákat vizsgálja. Így állította össze Kalaman király, Taha királynő és az évezredek homályában elvesző törzs mitológiáját.


https://www.pinterest.com/pin/691584086543789327/
Sandra Bullock új filmje Az elveszett város bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.