Film,  Hírességek

Sigourney Weaver szerepelni fog az Avatar 2-ben

Sigourney Weaver szerepelni fog az Avatar 2-ben

Sigourney Weaver szerepelni fog az Avatar 2-ben

Sigourney Weaver szerepelni fog az Avatar 2-ben – Az Empire Magazine felfedezte, hogy Sigourney Weaver egy teljesen új szerepet alakít az Avatar 2-ben. A James Cameron rendező által alkotott folytatást már nagyon régóta várják a rajongók, amelyben az Oscar-jelölt színésznő egy teljesen új karaktert fog alakítani.

Sigourney Weaver szerepelni fog az Avatar 2-ben

Az első részben Dr. Grace Augustine exobiológus szerepét játszotta, aki az Avatar program vezető tudósa volt. „Színészi kihívásként óriási dolog, lesz egy 60 éves színészünk, aki egy évtizedekkel fiatalabb karaktert játszik, Sigourney azt hitte, hogy csak tréfa.”
Tinédzser korú lesz az új szerepe, a folytatásban, amelyet James Cameron írt és rendezett. A folytatás több évtizeddel az első rész eseményei után játszódik. A Sully család történetét és az őket ért bajokat, a biztonságért folytatott harcukat mesélik el az új filmben.

Az Avatar 2 ebben az évben december 16-án jelenik meg. A harmadik részt, az Avatar 3-at 2024. december 20-án, a negyedik részt, az Avatar 4-et, 2026. december 18-án, az ötödik részt, az Avatar 5-öt pedig 2028. december 22-én tervezik bemutatni.
 

(A bortókép illusztráció)

 

A csodálatos Sigourney Weaver

 

Sigourney Weaver amerikai színésznő a sci-fi és a populáris kultúra kiemelkedő alakja, számos elismerést kapott. Három Oscar-díjat, Tony-díjat, Golden Globe-díjat, Grammy-díjat és brit Oscar-díjat.

A Channel 4 minden idők 100 legnagyobb filmsztárja listáján a huszadik helyen szerepel. Weaver eljátszotta Ellen Ripley-t a Ridley Scott által rendezett Alien című filmben 1979-ben, és máris a leígéretesebb felfedezettnek bizonyult. Weaver több mint 60 filmben szerepelt. Kiemelkedő szinkronmunkát végzett számos Pixar-filmben.

Ő játszotta Dana Barrett szerepét a Szellemírtókban, majd 2009-ben ismét James Cameronnal dolgozott az Avatarban. A színésznő filmkarrierje mellett a Broadway színpadon végzett munkájáról is ismert. Több dokumentumfilmben is dolgozott.
https://www.pinterest.com/pin/70437486803924/

 

 

Nagyszerű dolog blogot írni.