cimlap,  Divat,  Hírességek

Sokan öltöztek fekete ruhába az Elvis című film premierjén

Sokan öltöztek fekete ruhába az Elvis című film premierjén

 

Sokan öltöztek fekete ruhába az Elvis című film premierjén – Sokan öltöztek fekete ruhába az Elvis című film bemutatóján a Cannes-i Filmfesztiválon. Az egész világon a Rock & Roll királyaként ismert ikon lánya, nem tudott jelen lenni a premieren, hiszen jelenleg is gyászolja és mindíg is gyászolni fogja két évvel ezelőtt 27 éves korában meghalt gyermekét.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Austin Butler (@austinbutler)


Elvis című életrajzi filmet 2022-ben készítették. Baz Luhrmann rendezte. A film Elvis Presley zenész és színész életét és karrierjét követi nyomon. Premierje a 2022-es Cannes-i Filmfesztiválon volt, május 25-én. A tervek szerint június 24-én jelenik meg világszerte a Warner Bross Pictures forgalmazásában.

 

 

Sokan öltöztek fekete ruhába az Elvis című film premierjén

 

Az Elvis premierjén a zenészvilág ragyogott a Cannes-i vörösszőnyegen, hogy ünnepeljék Baz Luhrmann várva várt filmjét. Shakira klasszikus megjelenést választott egy pánt nélküli fekete ruhában jelent meg. A ruha fekete kesztyűvel és Chopard gyémánt nyaklánccal párosította.

Kylie Minogue fekete ruhában jelent meg, aki ujjatlan Versace ruhát viselt, kristályokkal díszitett fekete melltartóval.

Thomas Raggi, Damiano David és Ethan Torchio három eklektikus Gucci öltönyt viseltek. Teljesen flitteres szettben tűnt ki a frontemberük.

Priscilla Presley Elvis volt felesége csatlakozott a sztárokhoz.

Elvis Presley lánya Lisa Marie Presley egy Instagram posztban dicsérte a filmet, azonban személyesen nem tudott megjelenni a közelmúltban átélt családi tragédia miatt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

 

Lisa Marie Presley üzenete az Instagram posztban

 

Már jó ideje nem írtam, mert tényleg nincs sok mondanivalóm, mivel a fiam elvesztését gyászolom, és örökké gyászolni fogom. A navigálás ezen a förtelmes gyászon keresztül, amely teljesen elpusztította és szinte semmivé zúzta a szívemet és a lelkemet, teljesen elnyelt.

A másik 3 gyermekemen kívül már nem sok minden másra fordítom az időmet és a figyelmemet. Ennek ellenére szeretnék egy pillanatot szánni arra, hogy tudassam veletek, hogy már kétszer láttam Baz Luhrmann „Elvis” című filmjét, és hadd mondjam el nektek, hogy nem kevesebb, mint látványos.

Abszolút kiváló.

Austin Butler gyönyörűen közvetítette és megtestesítette apám szívét és lelkét. Szerény véleményem szerint az ő alakítása példátlan és Végre pontosan és tisztelettudóan csinálták.
(Ha nem kap ezért Oscart, megeszem a saját lábamat, haha.)

Az egész filmben érezni és látni lehet Baz tiszta szeretetét, törődését és tiszteletét apám iránt, és ez végre valami, amire én és a gyermekeim és az ő gyermekeik örökké büszkék lehetünk.

Ami szintén könnyekig meghatott, az az volt, ahogy Riley-t és Harper-t, és Finley-t néztem utána, mindhárman láthatóan a lehető legjobb módon túlterheltek, és annyira tele voltak büszkeséggel a nagyapjukról és az örökségéről, amit korábban még nem tapasztaltam.

Megszakad a szívem, hogy a fiam nincs itt, hogy ezt lássa. Ő is nagyon szerette volna.

Nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire szeretem ezt a filmet, és remélem, ti is szeretitek.

Mindenki, aki részt vett benne, a szívét és a lelkét beleadta, ami az alakításaikban is megmutatkozik.

Baz, a te zsenialitásod az apám és ez a projekt iránti szereteteddel és tiszteleteddel párosulva egyszerűen gyönyörű és inspiráló. Tudom, hogy ismétlem magam, de nem érdekel, köszönöm, hogy ilyen mélyenszántó és művészi módon tetted helyre a dolgokat.

Szeretlek ~LMP

Nagyszerű dolog blogot írni.