bulvarhirek,  Film,  Hírességek,  kedvencek,  művészet

Sosem vagyok ugyanaz, de mindig önmagam vagyok

Emma Watson rendezte a Prada legújabb kampányfilmjét

Amikor a világ egyik legnagyobb divatmárkája felkér egy sztárt arra, hogy legyen a következő parfümjének arca és a sztár azt válaszolja, hogy rendben, de az új kampányfilmet is én szeretném rendezni, annál nincsen nagyobb dobás.

Emma Watson és a Prada közös története valahogy így fest. A színésznő életének első rendezését valósította meg, most, amikor megrendezte a Prada kampányfilmjét, amely a legújabb Prada parfüm a Paradoxe bemutatkozása.

Emma Watson az egész világ megismerte és megszerette amikor a Harry Potter filmváltozataiban eljátszotta Hemionét. Az első filmben még gyermek, aztán a következő filmekben az egész világ szeme előtt nőtt fel.Emma Watson angol színésznő egyaránt híres a nagy és kasszasiker filmekben nyújtott alakításairól, illetve a független filmekben játszott szerepeiről. A színésznő női jogi aktivista munkáiról is gyakran hallunk. A Forbes és a Vanity Fair a világ legjobban fizetett színésznői közé sorolta. A Time magazin szerint 2015-ben a világ 100 legbefolyásosabb embere között szerepel.
Emma Watson legnagyobb alakítása a Harry Potter filmsorozatban eljátszott Hermione szerepe. A Harry Potter sorozat előtt csak iskolai darabokban játszott, az utolsó Harry Potter film után záporoztak a felkérések és a szerepek a világhírű színésznő számára.Játszott a Szépség és a Szörnyeteg című filmadaptációban, amely minden idők legnagyobb bevételét hozó filmek közé tartozik. 2014-ben a Brown Egyetemen végzett angol irodalomból. Az ENSZ női jószolgálati nagykövetévé nevezték ki. Támogatja a nemek közötti egyenlőséget.

 

Ma pedig már a Prada kampányfilmjében egy igazi érett nő. Művészi értelemben kiforrott. Intelligens és végig önazonos. A kampányfilmben hangzik el „Sosem vagyok ugyanaz, de mindig önmagam vagyok.

 

 

 

 

 

Kép: By Georges Biard, CC BY-SA 3.0, 

 

 

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Sosem vagyok ugyanaz, de mindig önmagam vagyok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.