cimlap,  Divat,  Hírességek

Stefan Larsson első éve a PVH élén

Stefan Larsson első éve a PVH élén

(A kép illusztráció)

 

A PVH a világ egyik legnagyobb és legismertebb divatvállalat az egész világon. Olyan márkák tartoznak a vállalathoz, mint a Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger, amelyek több mint 140 éves történettel rendelkeznek. A vállalat több mint negyven országban van jelen.

 

1974-ben született Stefan Larsson 2021-től kezdődően lett a vállalat vezérigazgatója. Mielőtt a divatipari vezető székébe ült volna korábban a H&M menedzsment csapatának volt a tagja 15 éven keresztül. A vezérigazgatói pozíciót korábban a Ralph Lauren Corporationnál töltötte be. Az Old Navy globális elnökeként is gyakorolhatta a csúcsvezetői pozíciót.

 

Stefan Larsson a PVH vezérigazgatójaként visszatekintett az első évére és nyilatkozatot készített a vállalat részvényeseinek, amelyben újra megfogalmazta a növekedéssel kapcsolatos terveit is. Stefan Larsson szerint a vállalat sikeresen helyt állt a COVID-19 világjárványban és navigált a fellendülés, fenntartható és hosszú távú növekedés felé.

 

Elkötelezettség, Stefan Larsson első éve a PVH élén

 

„Egyértelmű elkötelezettségünk van amellett, hogy kiaknázzuk ikonikus globális márkáinkban, a Calvin Kleinben és a Tommy Hilfigerben rejlő lehetőségeket, mivel továbbra is arra összpontosítunk, hogy közelebb kapcsolódjunk ahhoz, ahová a fogyasztó halad, mint bármikor korábban, miközben kihasználjuk a PVH globális növekedési platformként betöltött erejét” – mondta Larsson.

 

14,7 millió dolláros fizetése emelkedett 2020-as akkori elnök 8,1 millió dolláros fizetéséről. A fizetés nagy része részvény- és opciós díjakból származott, amelyek a PVH részvényértékétől függ. A részvények mellett 1,3 millió dolláros fizetést és 5,2 millió dolláros motivációs fizetést kapott. A vállalat éves ülését ebben az évben június 16-ra tűzte ki.

 

Stefan Larsson első éve a PVH élén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.