Szépségápoló csodaszer
Szépség

Szépségápoló csodaszer

Szépségápoló csodaszer

Szépségápoló csodaszer – Szépségápoló csodaszerként gondolhatunk a tojás fel nem használt fehérjére és sárgájára. Annyi vitamint és fehérjét tartalmaz, hogy külsőleg éppen annyira sokoldalú alapanyag, mint ahogyan azt a konyhában már megtapasztaltuk.

 

Szépségápoló csodaszer

Javítja a bőr textúráját, egységesebbé teszi a tónusokat, mérsékli a ráncokat és szabályozza a faggyútermelést. A népszerű konyhai alapanyag a száraz, töredezett haj ápolására is alkalmazható.

 

Szépségápoló csodaszer

Általánosságban elmondható, hogy számos vitamin és ásványi anyag megtalálható a tojásban, ami az egészséges étrendben és a szépségápolásban is elengedhetetlen. A-, B-, D- és E-vitaminban gazdag, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr egészséges állapotának megőrzéséhez.

 

Arcmaszk

A tojásfehérjét elkeverjük egy evőkanál rizsliszttel ezután langyos vizzel benedvesítjük az arcunkat. A maszkot felvisszük az arcunkra a szemeink gondos elkerülése mellett. 10 – 15 percig hagyjuk hatni, majd miután megkeményedett alaposan leöblítjük.

 

Tápláló pakolás

A tojás sárgáját alaposan összekeverjük egy kevés mézzel. Miután annyi mézet adtunk hozzá, hogy kenhető állagú legyen, majd az arcbőünkre tesszük. Tíz-tizenöt perc után langyos vízzel alaposan lemossuk. A rendszeres gondoskodásnak köszönhetően a bőrfelszín újra ragyogóvá válik.

 

 

Szépségápoló csodaszer

Hajpakolás

Egy tojás és egy natúr jogurt és méz alapanyagokból kíváló hajpakolást készíthetünk. A hajunk hosszának megfelelően kell kimérni az alapanyagokat úgy, hogy a pakolás alaposan befedje az teljes hajhosszunkat. Húsz percig pihentessük majd langyos vízzel alaposan mossuk le. Ezt a hajpakolást mindenképpen samponnal kell kimosni a frizuránkból ezért célszerű hajmosás előtti időpontot választani.

 

 

Nagyszerű dolog blogot írni.