Tehetünk jégkockát a borba?
Életmód

Tehetünk jégkockát a borba?

Tehetünk jégkockát a borba?

Tehetünk jégkockát a borba? – Előfordult már veled, hogy együtt boroztál kellemesen egy ismerősöddel, majd egy teljesen meglepő fordulat következtében, az ismerősöd jégkockát dobott a borba?

 

 

Tehetünk jégkockát a borba?

Vannak, akik szerint borba jégkockát tenni szentségtörés és vannak olyan bloggerek is akik, arról számolnak be, hogy a követőik UNFOLLOW büntetésben részesítették, amikor posztolt egy olyan képet, amelyen a bort jogkockával issza. Más blogger arról számolt be, hogy feltette a nagy kérdést a csoportjában, hogy lehet-e a bort jégkockával inni és a többség a NEM választ adta. a kérdésre.

 

Tehetünk jégkockát a borba?

Mások pedig arról írnak, hogy ha nagyon meleg van és a bort elfelejtették lehűteni, akkor nagyszerű dolog jégkockával inni. A szakértők szerint ezzel az a baj, hogy bár technikai értelemben minden borba lehet jeget tenni, de az felhígítja a bort és a borász ezt igen nagy valószínűséggel nem akarja. A Rose Piscine esetében azonban más a helyzet.

 

ROSÉ PISCINE

Tehetünk jégkockát a borba?

A mindig forró Dél-Franciaországban a jéghideg rozé tálalása egyszerű, egy nagy borospohárba dobott jégkockákra töltik, vagy egy kis konyakospohárba tett jégkockákra. A rosé á la piscine egy népszerű francia koktél neve, francia borból és jégkockából áll.

 

Tehetünk jégkockát a borba?

A Vin Piscine francia szó borosmedencét jelent, amely egy nagy pohárra utal, amelyben általában fehér vagy rosé bor van sok jéggel. A jég lassan elolvad az italban és egy jeges frissítő ital jön létre.

 

Otthon, amikor egyedül vagyunk egy meleg nyári estén elég szórakoztató lehet, a bort összekeverni a jégkockákkal. Így az ital hűssítő hatású lesz, hosszabb ideig tart, igaz az íz így kevésbé dominál, és vannak olyan minőségű borok, amelyekkel ezt soha nem lehet megtenni, de van úgy néha, hogy csak úgy azt tesszük, amihez éppen kedvünk van…

Tehetünk jégkockát a borba?

Szerinted tehetünk jégkockát a borba?

 

 

Tehetünk jégkockát a borba? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.