Tom Cruise lesz az első színész, aki az űrben forgat?
Film

Tom Cruise lesz az első színész, aki az űrben forgat?

Tom Cruise egy igazi Hollywoodi szupersztár

Tom Cruise lesz az első színész, aki az űrben forgat? – Egy igazi Hollywoodi szupersztár Tom Cruise, aki sugárhajtású repülőgépeket vezet, felhőkarcolókat mászik meg, motorkerékpárokon száguld és Lehetetlen Küldetéseket hajt végre megannyi kasszasikeres produkcióban. A mostani szinte hitetetlen elképzelés, azonban minden korábbi teljesítményét felülmúlhatja és a filmtörténelem részévé teheti.

 

Egy következő filmes produkció azonban valóban próbára teheti a filmsztár bátorságát. A következő filmjéhez egy igazán rendkívüli helyszínen szükséges jeleneteket forgatnia. Egy űralapú akcióthrillerhez az alkotók nem elégednek meg a stúdiófelvételekkel.


 

 

 
A producerek azt szeretnék, hogy ha valódi, föld körül keringő, zéró gravitációs űrsétát hajtana végre a színész. A BBC úgy nyilatkozott, hogy ez a film még csak fejlesztési stádiumban van. Ha zöld utat kap, akkor Cruise lesz az első civil a világon, aki űrsétát tehet az űrállomáson kívül.

 

Az Universal megerősítette, hogy Tom Cruise és Doug Liman rakétába ülnek azzal a céllal, hogy a Nemzetközi Űrállomásra látogassanak. A Top Gun szárja Tom Cruise lesz az első színész a világon, aki űrsétát tesz. A filmtörténelem során ilyen kísérlettel még nem találkoztunk!

 

A filmszínész szállítása az űrállomásra és az űrállomáson kívüli térbe kockázatos, amelyhez nagyon drága biztosítási kötvények is szükségesek lesznek. Azonban a híradások szerint úgy tűnik, hogy az alkotok sikeresen bevonták a projektbe a NASA-t és az Elon Musk tulajdonában álló SpaceX vállalatot, amelyik nemrégiben sikeresen küldte saját fejlesztésű űrhajóját a Nemzetközi Űrállomásra.

 

Elképzelhető, hogy valóban Tom Cruise lesz az első civil, aki űrsétát tehet és egyben az első színész, aki igazából az űrben forgat?

 Nagyszerű dolog blogot írni.