Divat,  Divat cikkek,  divat show,  divatbemutató,  Hírességek,  kedvencek,  Luxus,  művészet,  Szépség

Trendi divat a Dolce & Gabbana 2022 férfi divatbemutató

Trendi divat a Dolce & Gabbana 2022 férfi divatbemutató

 

 

Trendi divat a Dolce & Gabbana 2022 férfi divatbemutató

Trendi divat a Dolce & Gabbana 2022 férfi divatbemutató – A Dolce & Gabbana egy olasz luxus divatház, Legnano-ban 1985-ben alapította Domenico Dolce és Stefano Gabbana olasz divattervező. Giorgio Correggiare divatmárkáját tervezték 1982-ben, amikor a klubban találkoztak. 1983-ban hozták létre a Dolce & Gabbana tervezői tanácsadó stúdiójukat.

Divat trend a Dolce & Gabbana 2022 férfi divatbemutató

Divat a Dolce & Gabbana férfi divatbemutató

Dolce & Gabbana

 

1985-ben kiadták első női kollekciójukat, amelyet Milánóban mutattak be. Egy évtizeddel később üzletük megnyitotta kapuit. 1987-ben a Dolce & Gabbana bemutatta az Il Gattopardo/The Leopard vonal című 1988-as női SS divatbemutatót, 1989-ben pedig fehérneműt és úszójelmezeket kezdtek tervezni.

A Dolce &Gabbana elkezdte exportálni termékeit Japánba és más országokba, beleértve az Egyesült Államokat is, ahol 1990-ben megalapították saját bemutatótermüket. 1990-ben, ugyanabban az évben, amikor bemutatták az 1991/1992-es férfi kollekciójukat, piacra dobták első parfümjüket, a Dolce &Gabbana-t is.

Az 1990-es évek végére a vállalat bevételei 500 millió dollárt tettek ki, 2003-ban pedig elérték a 633 millió dollárt. 2005-ben a forgalmuk 600 millió euró volt.

A Dolce & Gabbana márka megszületése

A Dolce&Gabbana márka egy női divatbemutatóval született Milano Collezioniban, a New Talents szekcióban. Az SS 1986 kollekciójának a címe Geometrissimo volt, öt másik feltörekvő olasz kiadóval együtt a Milánói Divathét részeként.

Kettejüknek nem volt elég pénzük arra, hogy modelleket béreljenek vagy kiegészítőket biztosítsanak számukra, ezért segítséget kértek barátaiktól. A modellek (barátaik) egyszerűen viselték személyes tárgyaikat, hogy kiegészítsék a ruhát. Egy lepedőt használtak színpadi függönyként, amelyet Dolce hozott haza.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bejegyzésben található linkek némelyike társult link, és ha rájuk kattint a vásárláshoz, jutalékot kapok. Felhívjuk figyelmét, hogy ezekre a vállalatokra és termékeikre a minőségük miatt hivatkozom, nem pedig a vásárlásokból származó jutalékra. A választás a tiéd, és az, hogy úgy döntesz-e, hogy vásárolsz valamit, teljesen rajtad múlik.

 

Nagyszerű dolog blogot írni.