Divat,  divat show,  divatbemutató,  Hírességek,  Luxus,  Szépség

Trendi divat a LOEWE divatmárka

Trendi divat a LOEWE divatmárka

Trendi divat a LOEWE divatmárka

Kép: By Lourdes Cardenal – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=64053095

Trendi divat a LOEWE divatmárka

 

Trendi divat a LOEWE divatmárka – A LOEWE divatmárka egy olyan spanyol luxus divatmárka, amely nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a bolygó védelmére. Mind a női divat, mind a férfi divat területén az etikus magatartás határozza meg a folyamatokat. A fenntartható divat képviselőjeként a környezetvédelem és a fair trade kereskedelem egyaránt fontos értékei a márkának.

 

Loewe

 

A Loewe egy luxus divatház Spanyolországban. Bőráruk, ruházat, parfüm és egyéb divatkiegészítőkre specializálódott. Az LVMH legrégebbi luxus divatháza, hiszen 1846-ban alapította a madridi spanyol bőrművesek egyik csoportjához tartozó Enrique Loewe Victoria Eugenie királynő rendszeres váráslóvá vált a XX. század elején, így nagy figyelemre tett szert a vállalat.

1905-ben Alfonz király kinevezte a Loewe-t a spanyol királyi háztartás, vagyis őfelsége, a király háztartása megbízottjának. Gyorsan nőtt a vállalat népszerűsége, olyan nagy nevek támogatták, mint Ernest Hemingway, Ava Gardner, Rita Hayworth, Marlene Dietrich és Sophia Loren.

 

Trendi divat a LOEWE divatmárka – Parfüm

1970-es években a Loewe logóval kifejlesztett parfümökkel terjeszkedett a vállalat. Az első parfümöt Karl Lagerfeld tervezte.

 

Női ruha

 

Giorgio Armani és Laura Biagiotti megtervezték az első Loewe női ruhakollekciót. A spanyol luxus bőráru márka, a 2000-es évek elején női ruházati tervezőjel, José Enrique Oña Selfával volt. Ő használta a szlogent: „Loewe a bőr!” Első loewe-i kollekciója az őszi-téli párizsi kollekciók egyik fénypontja volt.

 

Nagyfeszültségű szexuális energiával és luxussal jellemezték a divatbemutatót, amely során a modellek fényes puha bőrből készült ruhában vonultak fel a kifutóra.

 

Férfi divat

A férfiruházat, a férfi divat kollekciójának megvalósítása során, három fő területen koncentrálnak a fenntarthatóságra. A felhasznált alapanyagok, a gyártási folyamatok és az eladók átláthatósága területén. 2019-től kezdődően minden Eye/LOEWE/Nature eladásból 15 eurót környezetvédelmi célokra adományoznak.

LOEWE 2022 őszi-téli férfi kollekció divatbemutató

 

 

Trendi divat a LOEWE divatmárka – Fenntartható divat

 

A Loewe márka a kézművességgel kapcsolatos régi tudást ötvözi az új kutatásokkal és technológiákkal annak érdekében, hogy csökkentsék a bolygóra gyakorolt káros hatásokat. Minden nap keresik az új, fenntartható gyakorlatokat. Az anyagbeszerzéstől a tervezésen át a gyártásig és a csomagolás területén is.

 

Az etikus, fenntartható működést a telephelyeik és üzleteik építésében és berendezésében is érvényesítik. A fenntarthatóság a 2019-es Nature kollekcióval ette kezdetét a vállalat életében és jelen pillanatban is tart a lendület, ami a környezetvédelemmel kapcsolatban a márkát meghatározza.

 

Huszonötszázalékkal csökkentették a széndioxidkibocsátást a termelési folyamatukban, amit az tett lehetővé, hogy laboratóriumként működnek és keresik, illetve bevezetik a fenntarthatóbb gyakorlatokat.

 

Trendi divat a LOEWE divatmárka – Ruhák

A Loewe ruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek. A bolygót, a környezetvédelmet szem előtt tartva szerzik be, illetve állítják elő az alapanyagokat. Az alapanyagok nyomon követhetősége, termelők számára biztosított tisztességes fizetés, az állatok jóléte és a sokféleség védelme azon értékek, amelyeket a márka figyelembe vesz a nyersanyagok beszerzése során.

 

 

LOEWE 2022 őszi-téli női kollekció divatbemutató

 

LOEWE 2022-es tavaszi-nyári női kollekció divatbemutató

 

 

 

 

 

divattrend

 

 

 

trendidivat

trendi divat

 

 

Divat trend

DIVAT TREND | TRENDI DIVAT | Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét.

DIVAT TREND – A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

 

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

 

 

ÉLETMÓD

Az életmód szó szerinti jelentése, olyan szokásokat, attitüdöket, erkölcsi normákat jelöl, amelyek együttesen egy személy vagy egy csoport életmódját alkotják. Szociológiai értelemben az egyén vagy a csoport érdekei, véleményei, viselkedése és viselkedési orientációi.

Vidéken más életet folytatunk mint városban. Az életmód általában tükrözi az egyén hozzáállását, életmódját, értékeit vagy világnézetét. Ezért az életmód az önérzet kovácsolásának és a személyes identitással rezonáló kulturális szimbólumok létrehozásának eszköze.

Az életmódnak nem minden aspektusa önkéntes. Hiszünk benne, hogy a jó élet nem csak egy szűk kíváltságos, nagy vagyonnal rendelkező rétegnek jár. Olyan bejegyzéseket próbálunk közzétenni, amelyeknek segítségével felfedezheted saját magadat, a vágyaidat.

Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy inspiráljuk olvasóinkat a jobb élet megteremtésében. Bárhol vagyunk is a világban, bármilyen körülmények között, minden embernek fontos, hogy az életében legyenek olyan pillanatai, amelyek a sajátja, amikor kifejezheti egyéniségét.

 

KARRIER

Életünk jelentős részét a karrier építésével töltjük. Lehet, hogy egy vállalatnál dolgozunk alkalmazottként vagy tanulunk, hisszük, hogy a szabadidő kellemes eltöltése mindannyiunk számára fontos érték.

Szeretnénk, ha minden ember olyan munkát végezhetne, ami feltölti és jobbá teszi a mindennapjait. Ha olyan munkát végzel amit szeretsz, akkor nem dolgozol.

A karrier egy másik igen jelentős területe az, amikor az ember nem alkalmazottként dolgozik, hanem saját vállalkozásba kezd. Amikor vállalkozni kezdünk fontos, hogy ne egy plusz munkahelyet hozzunk létre saját magunk számára.

Sokkal inkább egy olyan rendszert, amelynek segítségével több szabadidőre, nagyobb önkiteljesedésre van lehetőségünk. Nagyon sok vállalkozó ott rontja el, hogy egy saját munkahelyet teremt magának, ahelyett, hogy egy olyan rendszert teremtene, amely további lehetőségeket biztosít számára.

 

RECEPTEK

Receptek – A konyha egy különleges helyszín az életünkben. Itt készülnek el azok az ételek, amelyeknek egészségesnek, finomnak és táplálónak kell lenniük. Olyan recepteket szeretnénk összegyűjteni és közzétenni, amelyeknek alkalmazásával könnyen, gyorsan és egyszerűen készíthetjük el konyhánk különlegességeit.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olvasóinkat megpróbáljuk hozzásegíteni az apró boldog pillanatok megteremtésében. Nagyon sokszor van, hogy elfáradunk a rutinba, amelyeket napról napra valósítunk meg. Szeretnénk lelkesíteni olvasóinkat, olyan tartalmak közzétételével, amelyeknek megvalósítása talán hozzájárulhatnak a kellemesebb hétköznapokhoz.

Amikor a konyhai munkára gondolunk, fontos, hogy nyitottak legyünk, merjünk kipróbálni olyan dolgokat, amelyeket addig még nem. Természetesen fontos, hogy a saját stílusunk szerint tegyük. Tántoríthatatlanul azt gondoljuk, hogy minden embernek jár az a boldogság, amelyet a különleges fogások elkészítésével valósíthatunk meg.

 

 

SZÉPSÉG

A szépség relatív fogalom, szép az ami érdek nélkül tetszik. Minden nő és férfi vágyik arra, hogy valaki szépnek tartsa. A szépség ipar meghatározza az aktuális trendeket.

Szerintünk a szépség eléréséhez nem feltétlenül van szükség arra, hogy elkülönített bankszámlával rendelkezünk az adott cél elérésére. Sokkal inkább fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Természetesen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat fontos, hogy meglegyenek azok az eszközök, amelyek szükségesek a lelki egyensúlyunk eléréséhez. Egy utazás, nyaralás vagy csak egy kisebb kirándulás is hozzájárulhat lelki békénkhez.

Nagyszerű kikapcsolódás elutazni egy másik városba és ott csak egy picit sétálni, majd hazatérni. A kényeztetés minden nőnek és férfinek jár az arc- és testápolás területén.

Olyan bejegyzéseket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat, hogy felfedezzék és megmutassák saját szépségüket.

 

HÍRESSÉGEK

A hírességek évszázadában, a XX. század elején indult a mozi világkörüli útjára. A század közepére a filmes világ központja Hollywood lett. A Hollywood-i álomgyár adta a világnak a sztár kultúrát. A filmvásznon szereplő csillagok fényűző életet éltek, vörös szőnyegen jelentek meg a filmbemutatókon és díjátadó esteken csodálhattuk őket.

A hírességek által élt fényűző, luxus élet azonban nem adatik meg mindenkinek. Ebben a rovatban a sztárok emberi arcát szeretnénk bemutatni. Azt gondoljuk és vitathatatlanul képviseljük, hogy lehet teljes életet élni abban az esetben is, hogy ha az ember nem luxus körülmények között éli mindennapjait.

A XXI. században egyre fontosabbá válik az önmagunk felé fordulás. Hisszük, hogy mindannyiunk számára elérhető eszközökkel életünk szebbé, jobbá, teljesebbé tehető. Olyan cikkeket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat abban, hogy felfedezzék értékeiket és életüket saját értékeik szerint, egészségesen és boldogan éljék.

Nagyszerű dolog blogot írni.