Szépség

Trendi divat a szőke haj

Trendi divat a szőke haj

Trendi divat a szőke haj

 

Trendi divat a szőke haj – Kim Kardashian és Pete Davidson úgy tűnik, a hajápolás területén is egy párt alkotnak. Alig egy hónappal azután, hogy Kardashian szőke hajjal jelent meg a Met Gála vörös szőnyegén, Pete is szőkére váltott.

 

Kim az Instagramon tette közzé azokat a videókat, amelyekben a rajongók megnézhetik Davidson új haját. Sajtóértesülések szerint Pete már pénteken szőke hajjal jelent meg Kardashian irodája előtt.

 

Amit biztosan tudunk az az, hogy Davidson már készíttetett olyan tetoválásokat, amelyeket Kardashiannak szólnak, mióta együtt randevúznak. Azonban egy férfitől a szőke haj sokkal nagyobb elkötelezettség, hiszen sok figyelmet igényel a szőke haj megőrzése. Meg kell találni a megfelelő sampont, a lenövéseket és a töréseket kezelni kell.

 

Mindenesetre a jövőben megtudjuk, hogy azok a párok, akik közösséget vállalnak a hajfestésben is tovább maradnak-e együtt, mint akik ezt a tevékenységet külön végzik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pete davidson (@petedavidson.93)

 

 

Trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Nagyszerű dolog blogot írni.