bulvarhirek,  Divat,  Divat cikkek,  divat show,  divatbemutató,  Életmód,  Hírességek,  kedvencek,  Luxus,  művészet

Trendi divat Barcelona

Trendi divat Barcelona

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bejegyzésben található linkek némelyike társult link, és ha rájuk kattint a vásárláshoz, jutalékot kapok. Felhívjuk figyelmét, hogy ezekre a vállalatokra és termékeikre a minőségük miatt hivatkozom, nem pedig a vásárlásokból származó jutalékra. A választás a tiéd, és az, hogy úgy döntesz-e, hogy vásárolsz valamit, teljesen rajtad múlik.

Trendi divat Barcelona


Trendi divat Barcelona – Barcelona Spanyolország északkeleti részén található. Katalónia autonóm közösség fővárosa és legnagyobb városa. Spanyolország második legnépesebb települése. Az Európai Unióban az ötödik legnépesebb város, Párizs, Ruhr-vidék, Madrid és Milánó után. A Földközi-tenger legnagyobb metropolisza.

Barcelona a világ második legboldogabb városa. Egy felmérésben azt vizsgálták, hogy melyik város a legboldogabb a világon. A kutatás során öt tényezőt vettek figyelembe. A várható élettartam, a napsütéses órák száma, a megélhetési költségek, a helyiek barátságosak és a heti ledolgozott órák száma paraméterek alapján végezték az elemzést.

Barcelona nagyon jó helyen végzett. A várható élettartam 84 év, a megélhetési költségek tekintetében a 11. helyre került, a munkaóra átlagosan heti 30, az emberek nagyon barátságosak és a napsütéses órák száma is igen magas. Lisszabon után a második helyen végzett Barcelona. Ha szomorú vagy, irány Barcelona.

Trendi divat Barcelona


Ma már a divatnak több fővárosa van. A Big Four, nagy négyek, tehát London, Párizs, Milánó és New York mellett más városok is kisebb divatközpontokká fejlődtek. A barcelonai divat története a XX. század elején kezdődött, a textilipar felemelkedésével. Barcelona különböző népszerű divatnegyedekkel és minden évben megrendezésre kerülő divateseményeivel a divat egyik legnagyobb városának számít.

Divat trend és Barcelona

Barcelona a világ 10 legjobb divatfővárosa közé tartozik, 2015-ben az 5. helyen állt a Global Language Monitor szerint. Katalónia 1700 divatvállalkozásnak ad otthont és ezek a vállalatok 100 000 embert foglalkoztatnak. Évente 13 milliárd eurót termelnek.

Divat Barcelona

Trendi divat Barcelona – Barcelonai divatnegyedek

 

Passeig de Gràcia


Ez a környék Barcelona legpozitívabb divatnegyede, amely olyan luxusmárkákat kínál, mint a Chanel, a Valentino, a Hermes és a Burberry. Ide tartoznak az olyan tömegpiaci üzletek is, mint a Zara, a Mango, a H&M és a Desigual. Ezenkívül a spanyol luxusmárka, a Loewe, a Passeig de Gràcia-ban is megtalálható. A híres modernista művészek, Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch és Lluís Domènech i Montaner által tervezett díszes épületekkel, amelyek Passeig de Gràcia utcáin sorakoznak, a turisták és a helyiek egyaránt élvezhetik a vásárlást Barcelona legikonikusabb építészete közelében.

 

Portal de L’Angel

 

A Plaça de Catalunyától távol található Portal de L’Angel a második legnagyobb bevásárlónegyed Passeig de Gràcia után, és számos áruházat biztosít a vásárlóknak. El Corte Inglés, Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango és más divat franchise-ok itt találhatók.

 

La Rambla de Catalunya

 

Ez a divatút párhuzamosan fut a Passeig de Gràcia-val, és egyedibb lehetőségeket kínál. La Rambla elsősorban független üzleteknek ad otthont, és „burzsoábbnak” nevezhető, mint Passeig de Gràcia. A gazdag történelemmel, mint Barcelona legnagyobb piacterülete, La Rambla egy olyan hely, ahol a vásárlás találkozik a kultúrával, és a vásárlók érezhetik Barcelona régi varázsát és új stílusát. Vigyázz azonban a zsebtolvajokra. La Rambla a zsebtolvajok első számú helyeként ismert a világon.

 

Trendi divat Barcelona – Barcelonai divatesemények

 


080 Barcelona

 

A 080 Barcelona Barcelona Barcelona kétévente megrendezett divathétje, amelyen a tervezők bemutatják legújabb kollekcióikat a nagyközönségnek. Öt nap alatt 40 divatfelvonulás van, amelyek mind a vásárlóknak, mind a nagyközönségnek lehetőséget adnak a legújabb trendek megtekintésére. Jelenleg a nemzetközivé válás áll az esemény középpontjában annak érdekében, hogy bemutassa a helyi tervezőket a világnak, és biztosítsa, hogy Barcelona továbbra is a divat legjobb városa maradjon. A 080 lehetőséget ad Barcelonának, hogy megmutassa divatkultúráját a világnak.

 

TSNB Barcelona

 

A 2010-ben alapított Barcelonai Vásárlási Éjszaka (TSNB) lehetőséget kínál a vásárlóknak arra, hogy 1:00-ig maradjanak kint, hogy december elején a Passeig de Gràcia negyedben vásároljanak. Számos üzlet kínál promóciókat és értékesítéseket, amelyek célja az ünnepi vásárlók vonzása. Ezenkívül a forgalom el van zárva, így a vásárlók könnyen mozoghatnak az utcákon, élvezve az üzleteket, valamint az ünnepi eseményeket, például az utcai ételfülkéket, a helyi koncerteket és egyéb előadásokat. 2015-ben a TSNB 85 000 vásárlót hozott Passeig de Gràcia-ba.

 

Barcelonai divatcsúcs

 

A 2013-ban alapított Barcelona Fashion Summit éves találkozóhelyet kínál, amely összehozza a spanyol divatvezetőket, hogy megismerjék és megvitassák az iparág trendjeit. A fórum fontos információkat kínál arról, hogy a vállalatok hogyan növekedhetnek és sikeresek lehetnek a divat világában. A barcelonai divatszakemberek vezető eseményének tartott Barcelona Fashion Summit konferenciákat, kerekasztalokat és hálózati eseményeket kínál a résztvevőknek, amelyek elengedhetetlenek azok számára, akik előre akarnak lépni az iparágban.

trendi divat

 

DIVAT TREND – A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

ÉLETMÓD

Az életmód szó szerinti jelentése, olyan szokásokat, attitüdöket, erkölcsi normákat jelöl, amelyek együttesen egy személy vagy egy csoport életmódját alkotják. Szociológiai értelemben az egyén vagy a csoport érdekei, véleményei, viselkedése és viselkedési orientációi.

Vidéken más életet folytatunk mint városban. Az életmód általában tükrözi az egyén hozzáállását, életmódját, értékeit vagy világnézetét. Ezért az életmód az önérzet kovácsolásának és a személyes identitással rezonáló kulturális szimbólumok létrehozásának eszköze.

Az életmódnak nem minden aspektusa önkéntes. Hiszünk benne, hogy a jó élet nem csak egy szűk kíváltságos, nagy vagyonnal rendelkező rétegnek jár. Olyan bejegyzéseket próbálunk közzétenni, amelyeknek segítségével felfedezheted saját magadat, a vágyaidat.

Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy inspiráljuk olvasóinkat a jobb élet megteremtésében. Bárhol vagyunk is a világban, bármilyen körülmények között, minden embernek fontos, hogy az életében legyenek olyan pillanatai, amelyek a sajátja, amikor kifejezheti egyéniségét.

 

KARRIER

Életünk jelentős részét a karrier építésével töltjük. Lehet, hogy egy vállalatnál dolgozunk alkalmazottként vagy tanulunk, hisszük, hogy a szabadidő kellemes eltöltése mindannyiunk számára fontos érték.

Szeretnénk, ha minden ember olyan munkát végezhetne, ami feltölti és jobbá teszi a mindennapjait. Ha olyan munkát végzel amit szeretsz, akkor nem dolgozol.

A karrier egy másik igen jelentős területe az, amikor az ember nem alkalmazottként dolgozik, hanem saját vállalkozásba kezd. Amikor vállalkozni kezdünk fontos, hogy ne egy plusz munkahelyet hozzunk létre saját magunk számára.

Sokkal inkább egy olyan rendszert, amelynek segítségével több szabadidőre, nagyobb önkiteljesedésre van lehetőségünk. Nagyon sok vállalkozó ott rontja el, hogy egy saját munkahelyet teremt magának, ahelyett, hogy egy olyan rendszert teremtene, amely további lehetőségeket biztosít számára.

 

RECEPTEK

Receptek – A konyha egy különleges helyszín az életünkben. Itt készülnek el azok az ételek, amelyeknek egészségesnek, finomnak és táplálónak kell lenniük. Olyan recepteket szeretnénk összegyűjteni és közzétenni, amelyeknek alkalmazásával könnyen, gyorsan és egyszerűen készíthetjük el konyhánk különlegességeit.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olvasóinkat megpróbáljuk hozzásegíteni az apró boldog pillanatok megteremtésében. Nagyon sokszor van, hogy elfáradunk a rutinba, amelyeket napról napra valósítunk meg. Szeretnénk lelkesíteni olvasóinkat, olyan tartalmak közzétételével, amelyeknek megvalósítása talán hozzájárulhatnak a kellemesebb hétköznapokhoz.

Amikor a konyhai munkára gondolunk, fontos, hogy nyitottak legyünk, merjünk kipróbálni olyan dolgokat, amelyeket addig még nem. Természetesen fontos, hogy a saját stílusunk szerint tegyük. Tántoríthatatlanul azt gondoljuk, hogy minden embernek jár az a boldogság, amelyet a különleges fogások elkészítésével valósíthatunk meg.

 

SZÉPSÉG

A szépség relatív fogalom, szép az ami érdek nélkül tetszik. Minden nő és férfi vágyik arra, hogy valaki szépnek tartsa. A szépség ipar meghatározza az aktuális trendeket.

Szerintünk a szépség eléréséhez nem feltétlenül van szükség arra, hogy elkülönített bankszámlával rendelkezünk az adott cél elérésére. Sokkal inkább fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Természetesen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat fontos, hogy meglegyenek azok az eszközök, amelyek szükségesek a lelki egyensúlyunk eléréséhez. Egy utazás, nyaralás vagy csak egy kisebb kirándulás is hozzájárulhat lelki békénkhez.

Nagyszerű kikapcsolódás elutazni egy másik városba és ott csak egy picit sétálni, majd hazatérni. A kényeztetés minden nőnek és férfinek jár az arc- és testápolás területén.

Olyan bejegyzéseket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat, hogy felfedezzék és megmutassák saját szépségüket.

 

HÍRESSÉGEK

A hírességek évszázadában, a XX. század elején indult a mozi világkörüli útjára. A század közepére a filmes világ központja Hollywood lett. A Hollywood-i álomgyár adta a világnak a sztár kultúrát. A filmvásznon szereplő csillagok fényűző életet éltek, vörös szőnyegen jelentek meg a filmbemutatókon és díjátadó esteken csodálhattuk őket.

A hírességek által élt fényűző, luxus élet azonban nem adatik meg mindenkinek. Ebben a rovatban a sztárok emberi arcát szeretnénk bemutatni. Azt gondoljuk és vitathatatlanul képviseljük, hogy lehet teljes életet élni abban az esetben is, hogy ha az ember nem luxus körülmények között éli mindennapjait.

A XXI. században egyre fontosabbá válik az önmagunk felé fordulás. Hisszük, hogy mindannyiunk számára elérhető eszközökkel életünk szebbé, jobbá, teljesebbé tehető. Olyan cikkeket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat abban, hogy felfedezzék értékeiket és életüket saját értékeik szerint, egészségesen és boldogan éljék.

férfi parfüm

vodka koktél

Mokány Csaba

Nagyszerű dolog blogot írni.