Trendi divat, divattrend a használtruha program
Divat

Trendi divat, divattrend a használtruha program

Trendi divat, divattrend a használtruha program

 

 

Trendi divat, divattrend a használtruha program – A fenntarthatósági erőfeszítéseket a Zara divatmárka olyan módon segíti, hogy használtruha szolgáltatást indít a vásárlók számára, amely arra szolgál, hogy a vásárlók újra értékesíthetik, javíttathatják vagy éppen eladományozhatják a Zara-ban vásárolt márkás ruháikat.

 

Pénteken jelentette be a Zara új szolgáltatását. Az új szolgáltatás segítségével a brit vásárlók újra eladhatják, megjavíthatják vagy elajándékozhatják a márkánál vásárolt ruháikat. A bejelentés szerint a szolgáltatás november 3-án indul.

 

A Zara Pre-Owned elnevezésű kezdeményezés a vállalat fenntarthatósággal kapcsolatos kötelezettségvállalásainak tesz eleget. A szolgáltatáson keresztül megunt Zara ruháikat adhatják el a tulajdonosok. Ezen túl időpontot is foglalhatnak, a ruhák javítására, de adományozásra is van lehetőségük.

 
A szolgáltatás a divatmárka weboldalán és egy külön erre a célra fejlesztett alkalmazáson keresztül is elérhető lesz. A vásárlóknak arra lesz lehetőségük, hogy fotókat töltsenek fel és részletes termékinformációkat adjanak meg az eladásra szánt ruhákról.

 
 

Trendi divat

Divattrend

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük.

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.
Nagyszerű dolog blogot írni.