Életmód

Trendi divat egy új hobbi

Trendi divat egy új hobbi

Trendi divat egy új hobbi

 

Trendi divat egy új hobbi – Egész évben várjuk, hogy elérkezzen a megújulás és a mindennapjainkat a napsütés és a meleg időjárás határozza meg. Ilyenkor a nyár kezdetén tervezzük meg a nyaralásunkat is, amely során lelassulunk és hagyjuk, hogy a pihenés vegye át a főszerepet az életünkben.

 

Az elmúlt években a világjárvány sokunk terveit húzta keresztbe és hiúsította meg a nyaralással kapcsolatos terveinket. Vagy éppen nehezítette meg jócskán, hiszen folyamatosan figyelnünk kellett, hogy a kiszemelt célországunkban milyen a világjárvány helyzete. Be lehet-e lépni az országba? Kötelező-e a maszkviselés? Milyenek a járvány adatok? Kell-e aggódnunk.

 

A nyaraláson túl azonban van egy további ötletünk is arra vonatkozóan, hogy még szebbé és emlékezetesebbé tegyük ezt a nyarat. A hobbi nem más, mint végcél nélküli tevékenység. Abban az esetben, hogy ha találunk magunknak egy új tevékenységet és új hobbi lesz az időtöltésünk egy részében a kedvelt elfoglaltságunk nagy mértékben csökkentjük a ránk nehezedő stresszt.

 

Kutatások bizonyítják, hogy egy új hobbi, nem csak a stresszt csökkenti, de az önbizalmunkat is nagymértékben növeli. Továbbá az általános mentális egészségünket is javítja.

 

Ezen a nyáron mindenképpen találjon magának egy új hobbi tevékenységet, hiszen a fenti három tulajdonsága miatt nagyon jó hatással lehet az életére.

 

 

 

Trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Nagyszerű dolog blogot írni.