Karrier

Trendi divat jól bánni az ügyfelekkel

Trendi divat jól bánni az ügyfelekkel

Trendi divat jól bánni az ügyfelekkel

 

Trendi divat jól bánni az ügyfelekkel – Egy kisvállalkozó, egy kisvállalat szempontjából döntő fontosságú, hogy megtanuljanak jól bánni az ügyfelekkel. Senki sem lesz vállalkozó azért, hogy saját maga által megalkotott új munkahelyen dolgozzon. Sokkal inkább a vállalkozói létet azért választjuk, hogy az általunk megalkotott vállalkozás növekedjen, majd egy olyan nagy vállalattá nője ki magát, amely már nem igényli tőlünk azt, hogy saját magunk aktívan részt vegyünk a napi munkavégzésben.

 

A növekedés elérése érdekében elengedhetetlen fontosságú, hogy kisvállalkozóként jól bánjunk az ügyfeleinkkel. Bánj úgy az ügyfeleiddel, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak. A legújabb kutatások szerint az ügyfelek 81%-a gondolja azt, hogy a pozitív ügyfélszolgálati tapasztalat növeli az esélyét annak, hogy ismét az adott cégtől vásároljanak.

 

Ugyanilyen fontos az is, hogy a fogyasztók döntő többsége, 95%-a úgy vélekedik, hogy az ügyfélszolgálat a márkahűség egyik legfontosabb tényezője.

 

Abban az esetben, ha vállalkozó vagy, illetve ha kisvállalkozás vezetője vagy és szeretnéd, hogy a vállalkozásod növekedjen, akkor nem hagyhatod figyelmen kívül a fenti kutatásokat és erőfeszítéseket kell tenned annak érdekében, hogy megfelelő ügyfélszolgálati élményt nyújts az ügyfeleidnek.

 

A fogyasztók 61%-a egyetlen rossz ügyfélszolgálati tapasztalat után szolgáltatót váltana, míg 62%-a úgy dönt, hogy rossz tapasztalatait megosztja más emberekkel is.

 

Az ügyfélszolgálat nem csak az ügyfelekkel történő kommunikációt jelenti, de magában foglalja mindazt, amit az Ön vállalkozása azért tesz, hogy az ügyfeleit segítse a vásárlás alatt és után.

 

A fentiek értelmében tehát trendi divat, annak kell lennie a kkv-k körében a megfelelő ügyfélszolgálati élmény kialakítása és biztosítása.

 

 

 

Trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Nagyszerű dolog blogot írni.