cimlap,  Divat

Trendi divat új hullámok a női divatban

Trendi divat új hullámok a női divatban

Trendi divat új hullámok a női divatban

 

Trendi divat új hullámok a női divatban – New Yorkban az Upper East Side rendezett, fényűző és nagyszerű. A városi házak és a báli ruhák világában könnyen otthon érezhetjük magunkat. Ez az atmoszféra lehetetlenné teszi a kudarcot.

 

New York belvárosa nemcsak saját atmoszférát, de saját divatot is teremtett. Marc Jacobs vagy Anna Sui vagy Oscar de la Renta és Carolina Herrera tervei különleges és egyedi belvárosi divatot teremtett. A belváros esztétikáját évtizedek óta meghatározzák a selymek, az ékszerek és a különleges kiegészítők.

 

 

Az idő múlásával a belvárosi divat átadta a helyet a sportruházatnak, a street style-nak és matt, monokróm sportos szabadidő viseletnek.

 

A divatban és a stílusban szórakoztató az, hogy összehozzuk a kultúrákat és magunkévá tesszük. Például igazán merész tornacipőt viselni egy nagyon szép és klasszikus vintage ruhához. – mondta a Mark Cross új kreatív igazgatója Rebeca Mendoza.

 

Dr. Jill Biden First Ladyt öltöztető Alexandra O’Neill ezzel teljesen egyetértett „Egy barátom a héten az egyik miniruhánkat viselte egy tornacipővel és nagyon jól nézett ki.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Cross (@markcross)

Trendi divat új hullámok a női divatban

O’Neill úgy gondolja, hogy történelmi értelemben az emberek nem akartak nőiesen öltözködni, ezt nem veszik komolyan. Ezzel azt üzenik, hogy egyszerűen nem érdekli az, hogy mit gondolnak. A nők nem akarnak finom csipkeruhában üléseket vezetni, díjnyertes forgatókönyvet írni vagy éppen kis kosztümben feltérképezni az emberi dns-t.

 

A nemtörődömség a komolyságot jóval meghaladó tulajdonság, mondhatjuk úgy is, hogy hatalom. A belvárosi divat az elmúlt években kiment a divatból. A következő évtizedekben várhatjuk majd a visszatérését. A Z generáció meghatározó elképzelése az, hogy nem akarnak részt venni az általuk örökölt világban, hiszen az nem más, mint egy hatalmas szemétgyűjtő, a Y2K FASHION egy teljesen új világot teremt, nem akarnak részt venni a régiben.

 

Ezen progresszív nézetek ellenére a fiatalabb generáció nagyon komolyan értékeli mindazt, ami klasszikus és tartós. A luxus már nagyon régóta, csak egy szűk réteg kiváltsága, akiknek felmenői már felhalmoztak egy olyan vagyontömeget, amelyet a hétköznapi emberek igazán elképzelni sem tudnak. Így a New Yorkban a kirakatokban megjelenő, kisebb vagyonokba kerülő ruhák történelme véget ért. A nők már nem akarnak csak vágyakozni a kirakatok előtt. A lázadók ledöntötték a hosszú amerikai hagyományait annak, amikor a dolgozó nő, minden reggel csak álmodozhatott a kirakatok üvege előtt és soha el nem érhette vágyott ruhadarabját a magas divatból és megszületett egy új életérzés.

 

 

trendi divat

 

 

 

Trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Nagyszerű dolog blogot írni.