Trendi téli hajvágások
Divat

Trendi téli hajvágásokAz évszakok változása a föld nap körüli keringésének következménye. Csillagászati értelemben a tél kezdete az a nap, amikor a legrövidebb ideig tart a nappal. Ezt percre pontosan meg tudják mondani. 2022-ben december 21-én 21:48 perckor (UTC) következik be az északi féltekén.

 

Ettől az időponttól kezdődően a nappalok ismét egyre hosszabbak lesznek. Téli napfordulónak is nevezzük ezt az időpontot. A téli napfordulóig a Nap északról délre halad, utána pedig délről észak felé kezd mozogni, és az év legrövidebb nappalát (következésképpen a leghosszabb éjszakát) adja az északi féltekén.

 

A téli napfordulókhoz számos kultúrában számos ősi népszokás kapcsolódik. Az északi féltekén december 21 és március 20 között tart a tél, tehát a tavaszi napéjegyenlőség napjáig. A déli félekén pedig június 21 és szeptember 23 közé esnek a téli hónapok.

 

2022 télA november az utolsó őszi hónap. A következő már az év utolsó hónapja lesz, a december amelyben számos különleges dolog történik. A téli napforduló tehát elhozza a telet és a decemberi ünnepeket és a decemberi hónap utolsó napja pedig a szilveszteri mulatságokat.

 

A tél azt is jelenti, hogy meg kell változnunk. A nappalok egyre inkább rövidebbek lesznek, a boltok és üzletek megtelnek az ünnep közeledtére emlékeztető finomságokkal. Az új év már elérhető távolságba került, hamarosan átlépünk 2023-ba.

 

Eljött annak is az ideje, hogy felrázzuk magunkat, számot vessünk a céljainkkal és azzal, hogy mit sikerült megvalósítani ebben az évben. Nem szabad hagynunk, hogy maguk alá gyűrjenek a sötétebb, hidegebb nappalok és az, hogy nagyon gyorsan beesteledik.

 

 

Trendi téli hajvágások A stílusváltás idejeHa nincsen kedvünk ebben az évben gyötörni magunkat a tél arra is tökéletes alkalom, hogy feldobjuk magunkat és új stílust vegyünk fel. Egy új trendi frizura kipróbálására nincs jobb alkalom, mint most.

 

A szezonális vagy téli depressziót is megelőzhetjük azzal, hogy ha tudatosan és eltökélten figyelünk magunkra és arra, hogy nagyszerűen érezzük magunkat. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 5 olyan trendi frizurát, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy kipróbáljuk őket a tél folyamán.

 

Trendi téli hajvágások – Visszatért ebben a hajtrendek közé a frufru

 

A frufru trend sokáig pihent, a lányok egy időben a régi divattrendet cikisnek kezdték tartani. Ami teljesen biztos, hogy mostanra visszatért. Visszatért a divattrendek közé, de már nem egy formában, hanem számos, pontosabban megszámlálhatatlan fazonban.

 

2022-ben igazán felkapott stílus lett a frufru viselése. A wispy frufru, a függöny frufru és a bozontos frufru trendek népszerűsége mind arról árulkodik, hogy visszatért a frizuratrendek közé és ismét igen kedvelt lett.

 

2022 végén már nem elég csak azt eldönteni, hogy szeretnénk kérni egy frufrut a fodrászunktól, de egy széles palettáról azt is el kell tudnunk dönteni, hogy melyik formáját.Trendi téli hajvágások – Barbiecore

 

A Barbiecore 2022-ben a divat és a szépség területén is uralkodó trend lett. A tetőtől talpig rózsaszín számos híresség kedvelt outfitje lett. A Barbicore haj klasszikusan szőke. Azonban nem feltétlenül muszáj a szőke színt választani. Sokkal inkább a hosszú és terjedelmes haj megteremtésére kell fokuszálnink.

 

Ez a haj ugyanaz, mint ami az 1960-as években divat volt, illetve amit az 1990-es évek folyamán a szupermodellek viseltek. Ha a hajad nem annyira hosszú és nem szeretnél éveket várni, akkor a hajhosszabbítások számos lehetőséget teremtenek számunkra.

 

https://www.pinterest.com/pin/1055883075113654331/

https://www.pinterest.com/pin/342555115419202956/Pixie

 

Igazán merész dolog bevállalni a zümmögő pixie hajvágást. Ez a megoldás azok számára lehet tökéletes akik készek arra, hogy elengedjék a régi, hosszú hajat.

 https://www.pinterest.com/pin/43558321386789026/
https://www.pinterest.com/pin/171488698304661043/
 

Bob

 

Ha nem szeretnél hosszú Barbie hajat, de a pixie vágás sem szimpatikus, akkor a bob frizurák között teljesen biztosan találsz kedvedre valót. A bob hajvágás sokféle formában és stílusban megvalósítható.

  
 


 

 

 

Medúza

 

A polip hajvágás igazán divatos volt, amely magával hozta a medúza hajvágást is. Hasonló a két vágás, abban az értelemben, hogy mindkettő több hosszúsággal dolgozik. Határozottan avantgárdnak minősíthető ez a hajvágás. Igazán merésznek és bevállalósnak kell lennünk, ha ilyen frizurát szeretnénk.

 


https://www.pinterest.com/pin/151363237467584931/ 

Nagyszerű dolog blogot írni.