bulvarhirek

Tudod mi lesz 2022 őszén a legnagyobb trend?

A hajfestés terén számtalan trend jön és megy. A legjobb szín megtalálásához, sokat kell kísérletezni. Fontos, hogy olyan színt válasszunk, amelyik jól illik egyéniségünkhöz. A szín trendek között azonban van egy olyan szín, amely igazán nagy divattrend lett. A tejkaramella-szőke frizura nem csak a nyáron, de ősszel is tökéletes választás lesz.

Az Instagram megjelenése óta betölti a trend teremtő szerepét. Az elmúlt évtizedekben elmúlt az az időszak, amikor egy meghatározó filmszínésznő vagy énekesnő vagy más a médiában látott híresség alakítja a trendeket.Az új közösségi hálózatokon az emberek megoszthatják fényképeiket és ezzel képesek arra is, hogy új trendeket generáljanak. Az új szín az ausztrál divatszalonokban lett igen népszerű.
Ausztráliában kialakult arany és homokszerű szőke tincsekről van szó, ahol nyilvánvalóan jól tudják mi a trendi divat, hogy ha ezekről a színekről van szó. Igazi óceánparti érzettel ez a trend az egészséges és fényes haj hatását kelti. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lowri Pope Hair Design (@lowri.hair)

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Tudod mi lesz 2022 őszén a legnagyobb trend? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.