Divat

Tudod mi lesz a legnagyobb 2022-es őszi frizura divat?

A XXI. században már nem azok az erőviszonyok uralkodnak, mint ami a huszadik század második felében a divat területén. A közösségi média betörésével, már nem néhány híresség diktálja a tempót a különböző divattrendek között, de a közösségi médiát használók is számos ponton befolyásolhatják a divatot.

Ennek ellenére mutatkoznak különösebb hullámok, mint például a mostani, 2022-es őszi időszakban a 90-es évek divatja után. A 90-es években számos nő szeretett volna olyan frizurát készíteni saját magának, mint amilyet Jennifer Aniston viselt a Jóbarátokban.

Az egyszerűen és könnyen elkészíthető frizura, nagyon sok nőnek jól is állt. A trendeket azonban sokkal jobb, hogy ha csak iránytűként használjuk és azokat a saját egyéniségünkhöz és ízlésünkhöz illesztjük.

A 2022-es őszi frizuradivat rendkívül változatos. A divattal foglalkozó szakemberek izgalmas hajvágásokat és különleges színárnyalatokat mutattak be a 2022-es őszi szezonra. Ennek következtében ebben a szezonban kifejezetten izgalmas hajviseletekkel találkozhatunk.

Az aktuális trendeknek megfelelően már februárban bemutatták a 2022-es őszi divat trendeket a kifutókon. Egy-egy kollekcióhoz pedig mindig az ahhoz leginkább illő hajviselet társul. Ennek köszönhetően biztosra vehetjük, hogy valamilyen módon a frizura is megjelenik a divat körforgásos rendszerében.

2022-ben a szakemberek szerint a praktikum kerül előtérbe.  Ennek köszönhetően a hírességek és a manökenek olyan frizurákat viseltek, amelyek könnyedén beilleszthetőek a mindennapokba. Nem szükséges, hogy órákig a tükör ellőtt álljunk, amíg elkészítjük az adott frizura trendet, mert azokat nagyon könnyű megformázni.

A 2022-es frizura divattrendek között a hosszabb fazonoknak főszerep jutott. A rövidebb frizura, pedig a vagányabb, merészebb, de mégis nőies trendek felé orientálódik. A 90-es évek után érzett nosztalgia hullám jelen pillanatban is él, ennek következtében került nagyobb figyelem a hosszabb tincsekre.

A 90-es években a nők hosszú hajat viseltek, a lépcsőzetes vágás és a körkefés szárítási mód pedig még dúsabbá varázsolta a viseletet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

A mullet frizura modern verziója számtalan alkalommal látható volt a divatbemutatókon. A laza hullámok kifejezetten jól mutatnak, ezt a frizurát nem szükséges különösebb módon formázni.

 

A balerinakonty szintén feltűnt a kifutókon és ősszel pedig az utcákra is visszatér. Igazából rendkívül könnyű az elkészítése, ennek következtében nagyon sokan szeretik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Csabai Melinda (@melindacsabaihair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bartos Katalin (@beadskind)

Nagyszerű dolog blogot írni.