Film

Tudtad, hogy Október 5-én van a James Bond nap?

A Nincs idő meghalni című James Bond film végén a 007-es ügynök életét veszíti és egyben a filmet gyártó franchise producerei is bejelentették, hogy véget ér az a hosszú időszak, amelyben Danial Craig alakította a szuper ügynököt.

 

Egyelőre még várat magára a hivatalos bejelentés, hogy melyik színész fogja alakítani a 007-es ügynököt a szélesvásznon. A rajongók természetesen találgatásokba kezdtek. Az interneten jelenleg három főt neveznek meg, mint lehetséges befutót.

 

 

 

 

 

A brit titkosszolgálat ügynöként eljátszó színésztől nagyon nagy elköteleződést kérnek majd az alkotók, hiszen 12 évre szeretnék szerződtetni. Bárkire is essen a választás, igen nagy valószínűséggel el fog gondolkodni azon, hogy ilyen hosszú időre elkötelezze magát.

 

“Nem csak arról van szó, hogy egy színészt castingolunk egy filmhez, hanem arról, hogy újra feltaláljuk magunkat” – mondta a producer.

 

Tom Hardy, Henry Cavill és Rege-Jane Page is az esélyesek között szerepel, aki egy soron következő James Bond lehet. Tekintettel arra, hogy a közelmúltban találgatások merültek fel annak kapcsán, hogy a következő 007-es ügynök nő lesz, hiszen a Nincs idő meghalni című filmben feltűnik egy 007-es ügynök, aki nő, a producer megerősítette, hogy a következő filmben is férfi alakítja majd a 007-es ügynököt.

 

 

 

 
 

 

Színészek, akik már eljátszották a dupla nulla 7-es ügynököt.

Sean Connery 1962-1967; 1971

George Lazenby 1969

Roger Moore 1973-1985

Timothy Dalton 1987-1989

Pierce Brosnan 1995-2002

Daniel Craig 2006-2021

 

 

 

  

1962-ben október 5-én mutatták be az első James Bond filmet. Azóta október 5-e James Bond napja. Elképzelhető, hogy a közelgő James Bond napon már megtudjuk azt, hogy ki alakítja következő alkalommal a titkosszolgálati ügynököt a filmvásznon???

 

 

 
Divat trend

Trendi divat

Blogunkról

 

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez.

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat.

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzelés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere.

Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

 

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi hálózatokban a cikket!

Vedd fel a blogunkat a könyvjelzők közé, hogy könnyen visszatlálj az oldalunkra!!!

Nagyszerű dolog blogot írni.