U-alakú hajvágás
Divat

U-alakú hajvágás a sztár frizura trend 2022 őszén

U-alakú hajvágás

U-alakú hajvágás – A friss hajvágási trendek szerencsére nem okoznak hiányt a 2022 őszi szezonban. Ahogy a nyarat elhagyjuk és egyre inkább megérkezünk az őszi évszakba a haj és frizuraváltoztatás iránti igény egyre inkább élénkül.

Abban az esetben, hogy ha nem szeretjük a különböző rétegeket egy nagyszerű trend lehet számunkra az alább frizura. Az U-alakú hajvágás, ami dimenziót ad a frizurának.

A stylistok nagy titka volt a dús, vastagabb, teltebb megjelenésű frizura elkészítésére az U-alakú hajvágás, de a közösségi médiában a felhasználók lerántották a leplet és hatalmas trendet csináltak ebből a fazonból.

 

Mi az U-alakú hajvágás?

Az U-alakú hajvágás egy fokozatos vágás, amely hátulról kezdődően egy puha U alakot hoz létre. Egy igazán hízelgő ívelt formát eredményez. Ez dinamikát ad a frizurának és sokkal dúsabbnak tűnik a haj. Az U alakú hajvágás nagyszerűen működik, mind hosszú, mind rövid hajon.
Az U-alakú hajvágás sok olyan ügyfél számára rendkívül népszerűvé vált, akiknek a haja a vékonyabb oldalon van. Rengeteg térfogatot és tartást is ad a stílusához.” – nyilatkozta egy szakértő. „A múlt héten kaptam ezt a frizurát, és az önbizalmam rakétaként robbant fel, ezért nagyon köszönöm, hogy ezt megtetted” – jegyezte meg az egyik vendég a szépségszalonban, amikor egy másik vendég hozzátette: „A jövő héten erre fogom kérni a fodrászomat.

 
Hogyan lett újra divattrend?

Ha megkérdezi a fodrászát az U-alakú hajvágással kapcsolatban, akkor minden bizonnyal tudni fogja, hogy egyáltalán nem újdonság. Azonban az elmúlt időszakban a közösségi médiának köszönhetően egy abszolút új státuszt kapott.

Az elmúlt évtizedekben a média, a híres emberek, a mozi és persze a divatszakemberek, a divatipar irányították a különböző divattrendeket. Az elmúlt pár évben azonban ez alapostan megváltozott. A XXI. században a fenti rangos sorban helyet követelt és kapott magának a közösségi média is.

A közösségi média ma már képes arra, hogy trendeket teremtsen, régi trendeket kapjon fel. Pontosan ez történt most az U alakú hajvágással is. Az olyan közösségi hálózat, mint például a TikTok lehetővé teszi azt, hogy új szemmel tekintsünk régi stílusokra.
Mik ennek a trendnek az előnyei?

A legfontosabb előnye az, hogy a finom hajszálak sokkal vastagabbnak tűnnek. Az U-alakú vágásnak köszönhetően dúsabb hatású frizuránk lehet. Ha U-alakú vágást választunk, akkor lehetőségünk van arra, hogy játszunk a hajunk hosszával. Nagyszerű tulajdonsága még az is, hogy egy nagyszerű arckeretező réteggel rendelkezik.

 

 

 https://www.pinterest.co.uk/pin/341921796719891152/


https://www.pinterest.com/pin/1120481582264631600/Nagyszerű dolog blogot írni.