Új frizura divattrend a 2022-es őszi szezonban: Birkin frufru
Divat

Új frizura divattrend a 2022-es őszi szezonban: Birkin frufru

Új frizura divattrend a 2022-es őszi szezonban: Birkin frufru

 

 

(a borítóképet a DALL-E, a Google Mesterséges intelligenciája generálta)

 

Új frizura divattrend a 2022-es őszi szezonban: Birkin frufru – Jane Birkin frufru meghódította a divatvilágot 2022 őszén. Nagyon sokan ismerik a Birkin táskákat, viszont kevesebben a névadó frizuráját. Most azonban megváltozik mindez, hiszen divatba jött az ikonikus frufru.

 

A hatvanas és hetvenes években népszerű színész és előadó Jane Birkin a divatvilágot már meghódította az általa készített táskával, miután visszavonult a rivaldafénytől, most azonban a frizurája is népszerű divattrend lett.

 

Ennek a frizurának a titka a vágási technikában rejlik. A Birkin frufru egy kicsit tépett, továbbá egy picivel a szemöldök alá ér. Ennek köszönhetően meglehetősen laza hatást kölcsönöz viselőjének.

 

A frizurára a tincses jelleg a jellemző, aminek következtében a haj nem takarja el teljesen a homlokot és a szemöldököt. Nincsen sok nehézség a formázással sem. Kifejezetten jót tesz ennek a frizurának, hogy ha egy kicsit formázatlan, szabálytalan, hullámos vagy kifejezetten és konkrétan kócos.

 

Jane Birkin a hatvanas évektől kezdődően él Párizsban. A divat fővárosában szeretett bele ebbe a laza frizurába, amit pillanatok alatt el tud készíteni. A gyors elkészítés viszont igazán dögös és különleges megjelenést ad.

 

A francia nők divatszabályaihoz tökéletesen passzol ez a frizura, hiszen a francia nők nagyon szeretik az egyszerű, laza hatást keltő frizurákat. Jane minden reggel kicsit átfésüli az ujjaival a frufruját és ezen túl hagyja, hogy a levegőn száradjon meg a haja.

 

Zendaya, Gigi Hadid, Megan Fox is kipróbálta már ezt a fazont és mindannyian nagyon szerették. Egyáltalán nem meglepő, hogy ennyire kedvelt, hiszen rendkívül változatos módon lehet viselni ezt a frizura divattrendet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Birkin (@jane.birkin)
 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Birkin (@jane.birkin)

Nagyszerű dolog blogot írni.