Újabb képek érkeztek az And Just Like That második évad forgatásáról
Film

Újabb képek érkeztek az And Just Like That második évad forgatásáról

Az And Just Like That második évad forgatásán, a divatmagazinok és a bloggerek szerint Carrie életében első alkalommal visel teljesen monokróm ruhát. A következő napon Kristin Davis színésznőről is érkeztek izgalmas felvételek a jelmezosztálynak köszönhetően.

 

A Sarah Jessica Parker által viselt ruha előrevetítette a Valentino márka megjelenését. Mostanra már megcsodálhatjuk, ahogyan a sorozat jelmezesei közzétették a márka védjegyével ellátott a sorozat számára készített jelmez címkéjét.

 

 

 

Igazi divat univerzummá változtak a Carrie Bradshaw karakter által viselt ruhák az évek folyamán

 

 

 

Újabb képek érkeztek az And Just Like That második évad forgatásáról
A ruha a Pierpaolo Piccioli Valentino PP Pink című divatshowban a közelmúltban bemutatott darabja szerepel a sorozatban. A haute couture darab a címke tanúsága szerint kifejezetten a sorozat számára készült. Ugyanabban a kollekcióban szintén bemutatták a Philip Tracy által készített vörös tollas kalapot is.
Kristin Davis kék, fekete, rózsaszín és zöld csíkos szoknyába öltözve fotózták. A fején egy fekete háló és cilinder, amelyet Stephen Jones brit kalapos készített. A megjelenés egy modern lovagló kosztümre emlékeztet.

 

A találgatások máris elindultak, hogy miért viselnek a színésznők ilyen elegáns és különleges kosztümöket. Az egyik lehetséges megfejtés, hogy a sorozat második évad kezdő részeiben a két karakter majd ellátogat a Met Gálára. (a forgatás október 10-én kezdődött)

 

Egyáltalán nem lenne meglepő, hogy ha a két karakter a Met Gálára menne a filmbéli történetvezetés során, hiszen a sorozat a 90-es években indult és a Met Gála az azóta eltelt időben egy kötelező eseménnyé változott a New York-i elit számára.
Azonban a Met Gála valóban csak az elit kaphat meghívót és bár a filmben Charlotte York valóban az elithez tartozik, de a felső osztály is tagolt és a Met Gálára szóló meghívó igazán exkluzív dolog. Arra nem volt precedens, hogy a gálán nem híres emberek is megjelennek, de előfordulhat, hogy a televíziós show-ban, kicsit meghajlítják a szabályokat.

 

Ha pedig valóban eljutnak a karakterek a filmbéli Met Gálára, akkor igazán nagy kérdőjelként jelenik majd meg a rajongók fejében, hogy a Sarah Jessica Parker által játszott Bradshaw majd milyen ruhát visel?Nagyszerű dolog blogot írni.