Újabb képek érkeztek az And Just Like That második évad forgatásáról

Újabb képek érkeztek az And Just Like That második évad forgatásáról

Az And Just Like That második évad forgatásán, a divatmagazinok és a bloggerek szerint Carrie életében első alkalommal visel teljesen monokróm ruhát. A következő napon Kristin Davis színésznőről is érkeztek izgalmas felvételek a jelmezosztálynak köszönhetően.

 

A Sarah Jessica Parker által viselt ruha előrevetítette a Valentino márka megjelenését. Mostanra már megcsodálhatjuk, ahogyan a sorozat jelmezesei közzétették a márka védjegyével ellátott a sorozat számára készített jelmez címkéjét.

 

 

 

Igazi divat univerzummá változtak a Carrie Bradshaw karakter által viselt ruhák az évek folyamán

 

 

 

Újabb képek érkeztek az And Just Like That második évad forgatásáról
A ruha a Pierpaolo Piccioli Valentino PP Pink című divatshowban a közelmúltban bemutatott darabja szerepel a sorozatban. A haute couture darab a címke tanúsága szerint kifejezetten a sorozat számára készült. Ugyanabban a kollekcióban szintén bemutatták a Philip Tracy által készített vörös tollas kalapot is.
Kristin Davis kék, fekete, rózsaszín és zöld csíkos szoknyába öltözve fotózták. A fején egy fekete háló és cilinder, amelyet Stephen Jones brit kalapos készített. A megjelenés egy modern lovagló kosztümre emlékeztet.

 

A találgatások máris elindultak, hogy miért viselnek a színésznők ilyen elegáns és különleges kosztümöket. Az egyik lehetséges megfejtés, hogy a sorozat második évad kezdő részeiben a két karakter majd ellátogat a Met Gálára. (a forgatás október 10-én kezdődött)

 

Egyáltalán nem lenne meglepő, hogy ha a két karakter a Met Gálára menne a filmbéli történetvezetés során, hiszen a sorozat a 90-es években indult és a Met Gála az azóta eltelt időben egy kötelező eseménnyé változott a New York-i elit számára.
Azonban a Met Gála valóban csak az elit kaphat meghívót és bár a filmben Charlotte York valóban az elithez tartozik, de a felső osztály is tagolt és a Met Gálára szóló meghívó igazán exkluzív dolog. Arra nem volt precedens, hogy a gálán nem híres emberek is megjelennek, de előfordulhat, hogy a televíziós show-ban, kicsit meghajlítják a szabályokat.

 

Ha pedig valóban eljutnak a karakterek a filmbéli Met Gálára, akkor igazán nagy kérdőjelként jelenik majd meg a rajongók fejében, hogy a Sarah Jessica Parker által játszott Bradshaw majd milyen ruhát visel?Újabb képek érkeztek az And Just Like That második évad forgatásáról
Scroll to top