Újabb Poirot film érkezik
Film

Újabb Poirot film érkezik

Újabb Poirot film érkezik

 

Újabb Poirot film érkezik – A belga detektív Velencében nyomoz majd a 20th Century Fox közleménye szerint A Haunting in Venice című produkcióban Hercule Poirot szerepét ismét Kenneth Branagh alakítja. A filmben Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, valamint Riccardo Scamarico is látható.

 

A halloweenkor játszódó krimiben a második világháború után a már visszavonult Poirot részt vesz egy szeánszon, amikor az egyik résztvevőt meggyilkolják. Az egykori mesterdetektív ismét nyomozásba kezd annak érdekében, hogy megfejtse a rejtélyt és megtudja ki a gyilkos.

 
 

 

Kenneth Branagh nyilatkozata alapján a film az írónő egy kevésbé ismert regénye alapján készült. A brit színész-rendező korábban A gyilkosság az Orient expresszen, illetve a Halál a Níluson című Agatha Christie regényeket is filmre vitte.

 

 
 

A Hauting in Venice című film forgatókönyvét Michael Green írta. A film producere Judy Hofflund, Ridley Scott, Simon Kinberg és Mark Gordon. Az executive producer pedig Louse Killin és James Prichard.
A filmet novemberben kezdik forgatni. A felvételeket a londoni Pinewood Stúdióban és velencei helyszíneken is készülnek. A filmet 2023-ban mutatják be a mozikban.


Nagyszerű dolog blogot írni.