Divat

Újra divat trend a szimpla fehér trikó

A lezser elegancia egyik alapdarabja a szimpla fehér trikó. Az olasz divatmárka a Prada most újra divatba hozta ezt az alapdarabot.

 

Első alkalommal a nyolcvanas években bukkant fel a szimpla fehér trikó a divattrendek között. Ehhez nagy mértékben hozzájárult, az akkori aerobik ruházat iránti őrület.

 

 

 

A férfiak és a nők is egyaránt használták a gardrób eme alapkellékét a sportos öltözködés során.

 

Az azóta eltelt időszakban újra és újra felbukkant a szimpla fehér trikó. Most a Pradanak köszönhetjük, hogy újra az egekbe emelte a népszerűségét ennek az alapdarabnak. A Prada az ikonikus jelzésével ellátta ezt a ruhadarabot, amely iránti kereslet drasztikusan megnőtt.

 

Ennek köszönhetően a 2022-es kora őszi öltözködés során trendi divat a fehér trikó. Rendkívül sokoldalúan kombinálható az egyszerű fehér trikó, az egyik legegyszerűbb viselési módja a 90-es évek során vált népszerűvé. Egy szoknyával vagy farmernadrággal is jól kombinálható.

 

A hűvösebb napokban pedig egy dzseki is része az outfitnek.

 

 
 

 

 

 

 

  

 

 

 

 
Divat trend

Trendi divat

Blogunkról

 

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez.

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat.

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzelés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere.

Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

 

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi hálózatokban a cikket!

Vedd fel a blogunkat a könyvjelzők közé, hogy könnyen visszatlálj az oldalunkra!!!

Nagyszerű dolog blogot írni.