Divat

Újra divattrend a platformcipő

Újra divattrend a platformcipő

 

2022 őszén, mint ahogyan mindig a sztárok nem riadnak vissza az extravagánsabb daraboktól. A hírességek által viselt különleges darabokból trendi divat lehet.

 

 

 

 

 

A szakértők úgy gondolják, hogy a platformcipő átlépett egy határvonalat az idei ősz folyamán és nem kérdés, hogy 2022 őszi szezonban egyre többet találkozunk a platformcipővel.

 

A platform darabok, a csizmák és a bakancsok ismét meghódítják a divatvilágot. A szoknyával és a farmernadrággal is lehet viselhető platformcipő trendi divat 2022 őszén!

 

 
 

 


 

 

  

 


 

 

 
Divat trend

Trendi divat

Blogunkról

 

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez.

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat.

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzelés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere.

Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

 

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi hálózatokban a cikket!

Vedd fel a blogunkat a könyvjelzők közé, hogy könnyen visszatlálj az oldalunkra!!!

Nagyszerű dolog blogot írni.