Film

Újra látható az amerikai mozikban a Grease

Ismét vetítik a nagy amerikai mozilánc filmszínházaiban a Grease című filmet, amelyet a The Hollywood Reporter írt meg. A vetítés tisztelgés a napokban elhunyt Olivia Newton-John előtt.

 

Ma már filmtörténetnek számító alkotás 1978-ban került bemutatásra. Olivia Newton-John és John Travolta játszotta a főszerepet. Most a női főszereplő halála után 135 moziban újra bemutatják a filmet. A jegybevételek húsz százalékát pedig jótékony célokra ajánlják fel.

Olivia Newton-John 2018-ban jelentette be, hogy harmadik alkalommal diagnosztizáltak nála rák betegséget. Dél-Kaliforniai birtokán augusztus 8-án hunyt el. A halálhírét férje jelentette be, aki elmondta, hogy a művésznő által létrehozott alapítvány, az elkövetkezőkben is folytatni fogja a rák kutatásának támogatását.

 

Olivia Newton-John négyszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő. A 70-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője volt, számos dala szerepelt a slágerlisták élén. A Brit Birodalom Rendje és az Ausztrália Rendje kitüntetésének birtokosa.A hatvanas években kezdődött filmes és zenei karrierje. Első filmszerepe a Funny Things Happen Down Under című zenés gyermekfilmben nyújtott alakítása. A legismertebb szerepe Sandy Olsson a Grease és Kira a Xanadu című filmekben.

A rák elleni küzdelmen túl a természet és az állatvédelem támogatója.
 

 

  

 

Kép: Készítette: Larry D. Moore, CC BY-SA 3.0, 

 

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Újra látható az amerikai mozikban a Grease bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.