Divat,  Divat cikkek,  divat show,  divatbemutató

Versace 2023 tavaszi kollekciójában új színtrendet vezet be

 

 

A Versace egy új színtrendet mutat be a 2023-as tavaszi kollekciójában. Ez a szín a Prince’s Purple. A 2023-as Milánói bemutatóján a világítást lila színre állították. A szín azonban nem élesen, hanem sokkal inkább ködösen világított.

A kifutó mellett gyertyakörtéket helyeztek el. A kollekcióban a Y2K Goth teljesen újjászületett. A show-t Paris Hilton csillogó ruhában zárta, egy rózsaszín ujjatlan kesztyűt viselt.

 

 

 


 

A divatbemutatót a kivágott dzsörzéruhák kezdték, majd a rocker stílus került a kifutókra, itt láthattunk miniszoknyákat, rojtos dzsekiket, ezüst és aranyszegecses köpenyeket.

A Versace történelme során folyamatosan kísérletezett a merész nyomatokkal és a színekkel. Most majdnem teljesen fekete kollekciót láthattunk. A fekete kétségtelenül egy igen erős szín, nagyon sok mindent képviselhet a gyászt, a hatalmat. A fekete szín ma teljesen uralkodik a divatban.

A Versace 2023-as tavaszi kollekciójában uralkodott a fekete szín. Nagyon izgalmas és a legsötétebb árnyalatokat is láthatóvá tették a kifutón. A kollekciót áthatotta a Y2K esztétikuma. A 90-es évek újraéledése.

A divat shown a szakma legismertebb nevei is felléptek Adut Akech, Precious Lee, Gigi Hadid, Bella Hadid, Irina Shayk és Emily Rtajkowski is megjelent a kifutón.

A fekete szín térnyerése előre vetíti a gót stílus újraéledését is. Azonban a fekete színen túl egy másik is képviseltette magát. A lila. A Versace megragadta a lila színt és egy teljesen új divattrendet alkotott belőle.

Ahogyan a Bottega Vanetta a zöldet, a Valentino a rózsaszínt a Versace úgy fogta meg a lilát és tette a 2023-as tavaszi kollekciójában egy új színtrendé.

 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
  
 

Nagyszerű dolog blogot írni.