Divat

Victoria Beckham visszatalált a gyökereihez

„Ez valóban visszavitt a gyökereimhez” – mondta Victoria Beckham, új kollekciójáról. Arra a gyökereire gondolt, amikor elkezdett ready-to-wear-t készíteni. A világsztár leginkább a tökéletes, testreszabott sziluett készletéről ismert. Egyenes lábú nadrágok, és teljes csípős derékkal rendelkező ruhák. A VB Body elindítása egy tökéletes visszatérés a jól ismert, emlékezetes, ikonikus formához.

Énekesnő, dalszerző, táncosnő, modell, divattervező és üzletasszony, az 1990-es években népszerű együttes, a Spice Girls együttes tagjaként vált világhírűvé. Az együttes után szólóénekesként, majd a divatvilágban VB Rocks néven tervezett farmerkollekciója még nagyobb és még nagyobb sikereket hozott számára. Napszemüvegeket, retikülöket, ékszereket és egy parfümöt is megjelentetett.

A saját nevét viselő divatmárkát 2008 szeptemberében indították. 2011-re a New York Fashion Week résztvevőjeként bevezették az alacsony árú Victoria By Victoria Beckham márkát. 2011-2012-ben a márka már több mint hatvan millió font éves forgalmat generált. A márka külön farmert, szemüveget és parfümöt tartalmazott. A Brit Fashion Awards-on elnyerte az Év Designer Brandjét 2011-ben.

Most Miamiban töltött időszak után egy teljesen új megközelítésben áll az öltözködéshez. Miamiban teljesen máshogyan állnak az öltözködéshez, mint New Yorkban vagy Londonban. A napsütötte Miamiban a kevesebb több elv érvényesül, nem fedik el a testüket sor ruhával.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Victoria Beckham visszatalált a gyökereihez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.