Film

Visszatért és Tribute-díjat kapott Brendan Fraser, közel 300 kg-os férfit alakít

Brendan Fraser kanadai-amerikai színész. Az 1999-ben bemutatott A múmia című kalandfilmmel lett világhírű. Alakításaival vegyes kritikákat szokott besöpörni magának. 2006-ban a Canada’s Walk of Fame-en csillagot kapott. Ez a kanadai hírességek sugárútja.

Mozifilmszerepei mellett televíziós sorozatokban és színházakban is feltűnt. Több alkalommal nyílt fotókiállítása. Jelentősebb filmes díjakat eddig még nem sikerült elnyernie.

 

 

 

Most azonban a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon Tribute-díjat kapott. Ez azért jelentős, mert az elmúlt években rendre az Oscar-jelölt és díjas színészek kapták meg ezt a díjat.

A bálna című filmben egy visszahúzódó és rendkívül elhízott férfit alakít, aki újra kapcsolatba szeretne lépni kamaszlányával, Ellie-vel, akivel elhidegült a kapcsolata.

  

 

A Tribute-díj viszonylag új, hiszen 2019-ben vezették be. Ennek ellenére jelentőségteljes, hiszen az elmúlt években olyan színészek kapták meg, akik később Oscar-díjat nyertek, vagy jelöltek lettek.

Benedict Cumberbatch A kutya karmai között című filmért, Jassica Chastain Tamme Faye szemei, Joaquin Phoenix a Joker című filmért, illetve és nem utolsó sorban a legendás nagy művész Anthony Hopkins Az apa című filmért.

A bálna című filmben Fraser egy olyan remetét alakít, aki közel 300 kg-ra hízott. Halálra eszi magát. Brandon Fraser a 90-es évek és a 2000-es évek hatalmas sztárja volt. Az elmúlt időszakban azonban nem lehetett róla hallani. Most visszatérőként egy kórosan kövér angoltanárt alakít a filmvásznon.

 

 
 

 

 

A színész ugyan felszedett egy pár kilót, az extrém kinézethez azonban a filmes maszkmesterek munkájára volt szükség. A film a Velencei filmfesztiválon debütált Szeptemberben.

  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darren Aronofsky (@darrenaronofsky)

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Visszatért és Tribute-díjat kapott Brendan Fraser, közel 300 kg-os férfit alakít bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.