Luxus

W Minneapolis

W Minneapolis

W Minneapolis

W Minneapolis – 2008-ban nyílt meg a W Minneapolis. A belvárosban található a legendás Foshay-torony, amely ikonikus art deco épület már közel száz éve épült. A luxusszálloda gyorsan a város első számú élménye lett, az igényes utazók számára. 229 vendégszoba közül 18 lakosztály egy 30 emeletes kilátóval, amely 360 fokos kilátást, csodálatos panorámát biztosít Minneapolisra. Az elmúlt évtizedben a luxusszálloda a város látképének fontos eleme lett. A W továbbra is Minneapolis legfényűzőbb szállodája.

A 28. emeleten négy lakosztály található, és igazán fantasztikusnak nevezhető. A lakosztályba lépve egy elbűvölő chaise lounge ül a W MixBar az étkező mellett, amely ideális a szálloda élményeinek kihasználására a reggeli süteményektől az esti buborékokig.

Tovább haladva egy különálló hálószobai budoár jellegzetes király párna felső ágyat tartalmaz, tükrözött falakkal, amelyek hangsúlyozzák a helyet, és sötétítő függönyökkel az igazán mély és pihentető alváshoz.

A Fantastic Suite a legjobbat tartogatja vendégei számára: egy csillogó fürdőszobát egy túlméretezett fürdőkáddal, amely két nagy ablak alatt helyezkedik el, kilátással a belvárosra. Szintén a fürdőszobában található egy külön zuhany és egy megvilágított sminktükör. A W-n belüli alternatív lakosztályok közé tartoznak a Magnificent Suites, a WOW és az Extreme WOW Suites.

W Minneapolis – A Kilátó

Nem kell egy kilátóhoz utaznia, amikor ott van, ahol van. A W ad otthont a Foshay Múzeumnak és a kilátónak, amely a város legismertebb tereptárgyai közé tartozik, és egyike a nemzet kevés szabadtéri megfigyelő fedélzetének. Itt 360 fokos kilátást tapasztalhat a 31. emeleten lépcsőkkel felfelé a 30. emeleti múzeumtól, és felfedezheti a Foshay-torony történetét, a minnesotai építészet koronaékszerét és az egyik legjelentősebb obeliszk alakú felhőkarcolót, amelyet 1929-ben építettek be. Minden nap 9:00 és 21:00 óra között tart nyitva, az időjárás megengedi, és ingyenes a szálloda vendégei számára.

Ötcsillagos étkezés

A szálloda étterme a Manny s Steakhouse. Amerika tíz legjobb éttermei között tartják számon. Az USDA-tanúsítvánnyal rendelkező marhahús és egy 300 palackos borlista is megtalálható ezen a különleges étlapon.

Minden egy karnyújtásnyira

A város leghíresebb látnivalói, a Minneapolis Művészeti Intézet, a Minneapolis Symphony Orchestra és az Orpheum Theatre a W közelében található. A Nicolette Mall a hely, ahol vásárolni lehetm, szintén nincsen távol a szállodától.

A luxus szállodába érkező vendégeknek lehetősége van használni a W’s Whatever/Whenever szolgáltatást, amely összeköti a vendégeket bennfentes eseményekkel és helyekkel, ahol natívként megtapasztalhatja a várost.

Nagyszerű dolog blogot írni.